Handbal

Daniela Necula, jucătoarea CSM Târgu Jiu, accidentare teribilă. Robert Bălăeț:”Suntem alături de ea, o ajutăm. Sper să aibă puterea să treacă peste această accidentare”

Handbalistele senioare se pregătesc să revină pe teren, pentru o partidă amicală de verificare. Testul are loc la Mioveni, acolo unde CSM Târgu Jiu va juca vineri, 18 noiembrie, de la ora 17.00, cu formația gazdă, CS Dacia Mioveni. Din păcate, CSM Târgu Jiu a pierdut o jucătoare pentru restul sezonului. Daniela Necula a suferit o accidentare teribilă la antrenamentul de marți seară. Extrema stângă a gorjencelor a fost preluată de ambulanță, după care a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Oficialii clubului sunt alături de sportiva noastră. ”Cel mai probabil, Daniela va lipsi de pe teren până la finalul sezonului, dar cu siguranţa are nevoie de toată susţinerea noastră pentru a trece peste această încercare”, a declarat Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu.

Din păcate, sunt șanse minime pentru sportiva originară din Galați să mai revină pe parchet în acest sezon. Directorul de la CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, speră ca Daniela să treacă peste această încercare. 

“Suntem alături de ea, o ajutăm. Are nevoie în primul rând de sprijinul nostru moral. Este o fată foarte cuminte, care își dorește să ajungă o mare jucătoare. Sper să aibă puterea să treacă peste această groaznică accidentare, pentru că va fi foarte dificil. Pentru ea, sezonul acesta este închis. Din păcate, acestea sunt dramele în sport. Să te accidentezi la o vârstă atât de fragedă este groaznic”, a declarat Robert Bălăeț.

 

Daniela a venit la Târgu-Jiu, în această vară, de la CS Măgura Cisnădie. Are 21 de ani. Oficialii clubului au declarat că nu s-au gândit să aducă o înlocuitoare pentru tânăra handbalistă.

 

????????????????????????????????????

Comment here