EHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN 2023-2024Handbal

S-au pus în vanzare biletele pentru meciul CSM Târgu Jiu – Malaga Costa del Sol(Spania) din Grupa D a EHF European League Woman

Se apropie cu pași repezi și primul meci de pe teren propriu din European League Woman. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca duminică, 14 ianuarie, de la ora 13.00, contra grupării spaniole CBF Malaga Costa del Sol.

IMPORTANT*Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a scos la vânzare biletele pentru meciul cu Costa del Sol Malaga (Spania), contând pentru etapa a doua a Grupei D din EHF European League. Prețul unui bilet este de 30 de lei(intrare generală).

Echipa noastră are nevoie de tot sprijinul suporterilor gorjeni la prima participare europeană din istoria clubului. Și cum momentele europene sunt de neuitat vă așteptăm să fiți alături de handbalistele noastre. CSM Târgu Jiu își dorește să joace în fața unei săli pline, pentru ca jucătoarele noastre să simtă susținerea publicului și să fie ajutate în drumul spre prima victorie din Grupa D. Doar împreună putem învinge și deveni mai puternici, iar acest lucru s-a văzut în multe meciuri pe care CSM Târgu Jiu le-a disputat în Sala Sporturilor. 

Începând de astăzi, suporterii echipei pot achiziționa bilete pentru meciul cu Costa del Sol Malaga (Spania), contând pentru etapa a doua a Grupei D din EHF European League, atât de la sediul clubului, cât și online de pe platforma blt.ro. https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-costa-del-sol-malaga-handbal-feminin.html

IMPORTANT** Posesorii de abonamente pot să-și păstreze locurile pentru acest joc dacă achiziționează biletele, de la sediul clubului, miercuri și joi (10 și 11 ianuarie), până la ora 16.00.

Comment here