Handbal

Liga Florilor MOL, Etapa 12. Handbalistele lui Liviu Andrieș, meci extrem de important la Pitești. Joi, 11 ianuarie, ora 17.00: Dacia Mioveni-CSM Târgu Jiu

Între două confruntări europene din EHF, CSM Târgu Jiu va disputa joi, 11 ianuarie, un meci extrem de important în competiția internă. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se deplasează la Pitești, pentru duelul cu Dacia Mioveni. Partida va începe la ora 17.00 și contează pentru etapa a 12-a din Liga Florilor. ”Până la urmă, confruntările din cupele europene au importanța lor, dar cel mai important joc pentru noi, în această săptămână, este cel de joi, pentru că întâlnim o contracandidată la zona roșie a clasamentului”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei de la Pitești, antrenorul Liviu Andrieș.

Dacia Mioveni-CSM Târgu Jiu se va juca la Sala Sporturilor Trivale din Pitești, Sala Sporturilor Mioveni găzduind în perioada 10-16 ianuarie meciurile echipelor masculine și feminine de volei ale clubului ucrainean SC Prometey Dnipro în competițiile europene. După confruntarea europeană din Ungaria, din prima etapă a EHF, atenția handbalistele lui Liviu Andrieș se îndreaptă către meciul cu Dacia Mioveni, o partidă extrem de importantă pentru configurația finală a clasamentului. Astfel, gorjencele merg la Pitești doar cu gândul la victorie. La conferința de presă premergătoare partidei de la Pitești, Liviu Andrieș a prefațat confruntarea de joi și a subliniat importanța unei victorii în meciul cu echipa din Mioveni. 

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Până la urmă, confruntările din cupele europene au importanța lor, dar cel mai important joc pentru noi, în această săptămână, este cel de joi, pentru că întâlnim o contracandidată la zona roșie. Va trebui să fim foarte montați și foarte motivați pentru a ne duce acolo să culegem tot ce e mai bun din această confruntare. Va trebui să uităm ceea ce s-a întâmplat în Ungaria, pentru că acolo am avut o prestație bună, spun eu. Chiar dacă rezultatul nu ne-a fost favorabil, ne-am ridicat la nivelul adversarelor, unele foarte puternice, pe primul loc în Ungaria. Am făcut un meci bun. Din păcate, repet, nu am câștigat, dar motivația a fost la cote înalte. Acum, trebuie să ne reîncărcăm, să ne motivăm, pentru că acest meci de joi ne poate da un restart, să spunem așa, pentru ceea ce urmează”.

LIGA FLORILOR MOL
SEZON 2023-2024
ETAPA 12
PITEȘTI, SALA TRIVALE
JOI, 11 IANUARIE 2024, ORA 17.00
DACIA MIOVENI – CSM TÂRGU JIU

Comment here