Baschet

Răzvan Pavel este jucătorul CSM-ului. Tânărul jucător din Târgu Jiu va face parte din echipa antrenată de Claudiu Alionescu

Echipa de baschet seniori a CSM Târgu Jiu la cooptat şi pe tânărul Răzvan Pavel. La doar 18 ani, talentatul baschetbalist a ajuns la o înţelegere cu oficialii grupării gorjene şi va face parte din lotul cu care antrenorul Claudiu Alionescu va aborda sezonul viitor.

Cooptarea lui Răzvan Pavel este încă o dovadă a faptului că oficialii de la CSM Târgu Jiu se gândesc deja ce vor face în viitor. Pe lângă celelalte obiective, cele de performanţă, promovarea tinerilor din Târgu Jiu la echipele de seniori, reprezintă un alt obiectiv extrem de important al conducerii.

Am stat de vorbă cu tânărul baschetbalist care era extrem de bucuros că va putea juca în echipa oraşului în care s-a născut.


Răzvan, felicitări. Ai semnat cu CSM Târgu Jiu. Cum ai primit vestea că vei semna cu echipa oraşului?

Mulţumesc! Vestea că voi fi chemat pentru a semna cu CSM Târgu Jiu a fost senzațională. A fost un visul meu de când m-am apucat de baschet, să pot juca pentru oraşul meu și să-l reprezint mai departe!

Ce înseamnă pentru tine să joci pentru echipa oraşului tău şi mai ales la acest nivel?

Târgu Jiu, oraşul meu şi clubul CSM mi-a oferit practctic cea mai mare oportunitate. Să ai şansa să joci la 17 la acest nivel este incredibil!

Crezi că vei face faţă? Cerinţele la acest nivel sunt foarte mari. Eşti unul dintre cei mai tineri componenţi ai lotului CSM Targu Jiu.

Sper să pot face faţă cât de bine pot și să astfel să demonstrăm de ce sunt capabili juniorii din Târgu Jiu. Fiind unul dintre cei mai tineri componenți ai lotului, este un motiv bun pentru mine pentru a munci mai mult.

Care este obiectivul tău pentru acest sezon?

Obiectivul meu pentru acest sezon este acela de a căpăta experiență pentru anii care vor urma, pentru că sunt antrenori şi jucători de la care am ce învăţa, iar apoi să pot să reprezint cu mândrie oraşul în care m-am născut!

Apropo, tot aici în Târgu Jiu ai început să practici şi baschetul! Unde şi cu cine?

Am început baschetul în curtea Liceului Tudor Vladimirescu la vârsta de 13 ani, de atunci mi-am dorit să ajung cel mai bun. Domnul antrenor Gliga Alexandru m-a promovat la echipa de U16 și de acolo a pornit toată pasiunea mea pentru acest sport.

Cum te vei descurca şi cu şcoala şi cu baschetul?

Anul acesta va fi unul foarte greu pentru mine, deoarece voi avea și examenul de bacalaureat, dar cu multă atentie și dăruire voi depăși și acest moment al vieții, baschetul cu şcoala se leagă usor, deci nu vor fii probleme pentru mine.

Un mesaj pentru fanii CSM?

Anul acesta va fi unul special pentru toti, mai ales pentru fanii noștri care după câțiva ani vor vedea din nou, la Târgu Jiu, echipele de top ale României. Pe fani îi aşteptam în număr cât mai mare la sală, iar noi vom încerca să ne descurcăm cât de bine putem cu fiecare adversar și să dăm tot ce putem pentru Târgu Jiu! Hai CSM!

Pavel George Razvan

Data nașterii: 19.12.2002
Localitate: Târgu Jiu
Post: Poziția 2
Activitate: În 2019 a avut dublă legitimare CSS Târgu-Jiu – CSM Târgu-Jiu


Comment here