Baschet

Prezentarea lotului de baschet pentru sezonul 2022-2023 și partida amicală CSM Târgu Jiu vs. CSM Galați, în imagini(Galerie Foto)

Baschetbaliştii CSM Târgu-Jiu au disputat, vineri, o partidă amicală cu CSM Galaţi, ocazie cu care a fost prezentat şi lotul cu care va fi abordat sezonul 2022-2023 din Liga Naţională.

Elevii lui Claudiu Alionescu au pierdut confruntarea cu echipa din Galaţi, care s-a impus cu 78-71. A fost cel de al doilea meci de verificare din presezon şi primul pe teren propriu.

În aplauzele publicului prezent în Sala Sporturilor au apărut jucătorii cu care CSM Târgu-Jiu va ataca noua stagiune din prima ligă de baschet a României. Primii care au primit încurajările publicului au fost juniorii care au făcut pasul către echipa mare, Flavius Toropu şi Alexandru Mitu, ambii născuţi 2005. Au urmat apoi alţi doi gorjeni, Andrei Bărăgan şi Alexandru Berca. Publicul a făcut apoi cunoştinţă cu Shamiel Stevenson şi Dylan Frye, doi jucători care au semnat cu CSM în această vară.

Un alt gorjean şi-a făcut apoi apariţia pe parchet, Răzvan Pavel, care şi-a prelungit înţelegerea cu formaţia gorjeană. Prezentarea a continuat cu un alt jucător transferat în această vară la Târgu Jiu şi care vine din campionatul autohton, Bogdan Penciu. Şi Camil Berculescu a ales să rămână la Târgu Jiu pentru acest sezon şi a fost întâmpinat cu aplauze de suporterii gorjeni.

Au urmat ucraineanul Andriy Agafonov, primit cu multă căldură şi Andrei Gheorghe, care mai bifează un sezon la gruparea gorjeană. Fanii CSM-ului au făcut cunoştinţă şi cu Tyler Creammer, un alt jucător sosit în această vară la Târgu Jiu. Octavian Ilie a fost întâmpinat cu mult entuziasm, semn că fanii au mare încredere în talentatul jucător gorjean. Dar, căpitanul Porter Troupe a ridicat publicul în picioare la apariţia pe parchet, fiind îndelung ovaţionat.

A urmat stafful tehnic, în frunte cu antrenorul principal Claudiu Alionescu, secundul Alexandru Gliga, kinetoterapeutul Alin Drondoie, Andrea Garcia Puig(fizioterapeut) şi Patrick Toma(preparator fizic), cooptaţi în staff în această vară. La final şi-au făcut apariţia expertul sportiv Adrian Roşu, coordonatorul secţiei de baschet, dar şi directorul clubului gorjean, Robert Bălăeţ.

La prezentarea lotului de baschet a fost prezent şi primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

GALERIE FOTO: CRISTI CAVAL

Comment here