Lupte

Luptătorii de la CSM Târgu Jiu, pregătiți de Mădălin Gorjanu, medaliați la Cupa Aktiv Motru. Nicolae Curcă, Denis Frumușelu și Yanis Peciuc, pe podium la categoriile lor de greutate

Tinerii luptătorii ai CSM Târgu Jiu, antrenați de Mădălin Gorjanu, au participat, sâmbătă, 17 septembrie, la un puternic turneu juvenil de lupte, Cupa ”Aktiv”. Gazda competiției a fost orașul Motru. Trei dintre sportivii legitimați la CSM Târgu Jiu: Nicolae Curcă, Yanis Peciuc și Denis Frumușelu au urcat pe podium la categoriile lor de greutate. 

Este a doua ediției a Cupei ”Aktiv” Motru la care participă sportivii pregătiți de Mădălin Gorjanu. La competiția desfășurată în Sala de Sport a Colegiului Tehnic Motru, CSM Târgu Jiu a intrat în competiție cu Nicolae Curcă la categoria 65 de kg, Yanis Peciuc la categoria 40 de kg și Denis Frumușelu la categoria 100 de kg. Din păcate, din cauza unei accidentări, Florin Curcă, nu a mai putut continua competiția. Pentru luptătorii pregătiți de Mădălin Gorjanu a fost o bună oportunitate de a-și măsura forțele cu alți sportivi, de la alte structuri sportive, înaintea Campionatului Național de luna viitoare.

La fel ca și la prima ediție, sportivii CSM Târgu Jiu au fost și de această dată printre remarcații Cupei Aktiv Motru. Astfel, Yanis Peciuc a obținut locul 2 la categoria 40 de Kg. Pe podium a urcat și Nicolae Curcă la categoria 65 de Kg. Acesta a obținut locul 3 la categoria sa. Tot pe locul 3 a terminat competiția și Denis Frumușelu. Acesta a intrat pe saltea la categoria 100 de kg.

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu: ”Am participat cu sportivii clubului nostru la un turneu care începe să capete interes pentru cluburile mari din țară și asta face ca acest turneu să fie din ce în ce mai puternic. Vreau să-i felicit pe sportivii care au reușit rezultate pozitive și să le mulțumesc pentru atitudinea avută pe saltea. A fost un turneu de verificare foarte bun înaintea Campionatului Național care este luna viitoare. Din păcate apar și accidentări și nu am putut să verificăm toți sportivii care sunt în vederea mea pentru campionatele naționale.”

Competiția de la Motru a beneficiat de o numeroasă prezență. Zeci de sportivi de la numeroase cluburi din țară, dar și din străinătate au luat startul la a doua ediției a acestei competiții. Cluburi participante: ACS Aktiv Padea (organizator), CSM Târgu Jiu, CS Minerul Motru, CSA Steaua, CS Dinamo, SCM Dunărea Giurgiu, CSM Pitești, LPS Pitești, CSM Drobeta Turnu Severin, CSS Târgu Jiu, CSM Craiova, LPS Craiova, CSM Reșița, CSS Reșița, CS Caraimanul Bușteni, CS Dumbrava Câlnic, CSM Lugoj, CSS Lugoj, ACSO Pantelimon, CSS Jiul Petroșani, Wrestling Club Chișinău – Rep. Moldova, Leonidas Wrestling Team – Grecia, RK Proleter – Serbia.

 

Comment here