Baschet

Porter TROUPE revine la Târgu Jiu. Baschetbalistul american a semnat cu CSM Târgu Jiu

Revenire de senzație în baschetul gorjean. Unul dintre cei mai iubiți străini care au evoluat vreodată în România, Porter Troupe, dar și cel mai longeviv jucător străin activ din Liga Națională de Baschet Masculin, revine la Târgu Jiu. Fundașul american Porter Sylvanus Troupe, fost la Energia Târgu Jiu, a semnat a semnat o înțelegere valabilă pentru următorul sezon cu CSM Târgu Jiu.

Experimentatul jucător, care a scris istorie pentru baschetul gorjean alături de Energia Târgu Jiu, echipă cu care a câștigat Cupa României în 2014 și a fost medaliat cu bronz în FIBA EuroChallenge în 2015, a decis să revină în orașul în care este extrem de iubit atât pentru performanțele sale, dar și pentru spectacolul baschetbalistic pe care l-a oferit fanilor la fiecare meci. Prin modul în care trăiește baschetul a devenit rapid unul dintre cei mai populari și apreciați baschetbaliști din Liga Națională.

Porter Troupe, 37 de ani, recunoscut drept un shooter veritabil, a mai jucat în România la Steaua București, BCM U FC Argeș Pitești și SCM U Craiova. A mai evoluat în campionate din Canada, Liban, Polonia și Lituania.

CV-ul lui Porter Troupe este unul impresionant, un cv pe care sperăm să și-l îmbunătățească alături de noua sa echipă, CSM Târgu Jiu. Bine ai revenit acasă, la Târgu Jiu, Porter Troupe!

 

Comment here