Baschet

Adrian Roșu: „Sunt extrem de bucuros că am reușit să-l convingem pe Porter să se întoarcă acasă, la Târgu Jiu”

Timp de mai bine de șase sezoane petrecute la Târgu Jiu, Porter Troupe a oferit momente de neuitat iubitorilor de baschet de la Târgu Jiu. Căpitan al formației din Târgu Jiu, Porter Troupe și-a condus de nenumărate ori echipa spre victorie, iar execuțiile sale au decis meciuri importante. Modul în care trăiește baschetul și interacțiunea cu publicul, au făcut din Porter Troupe unul dintre cei mai apreciați și populari baschetbaliști din Liga Națională. Pentru noua stagiune competițională, oficialii clubului gorjean l-au convins pe Porter să revină la Târgu Jiu.

Adrian Roșu, expertul sportiv, coordonator al secției de baschet a CSM Târgu Jiu a vorbit cu baschetbalistul american despre proiectul baschetbalistic de la CSM Târgu Jiu. Jucător cu performanțe remarcabile, în special la Energia, echipă cu care are în palmares o Cupă a României și o medalie de bronz în FIBA EuroChallenge, Porter Troupe a acceptat propunerea venită de la oficialii clubului gorjean și a decis să revină la Târgu Jiu și să pună umărul la consolidarea proiectului baschetbalistic de la CSM Târgu Jiu.

Adrian Roșu, expert sportiv, coordonatorul secției de baschet a CSM Târgu Jiu: „Sunt extrem de bucuros că am reușit să-l convingem pe Porter să se întoarcă acasă, la Târgu Jiu. Ne-am propus să nu stăm pe loc și să facem pași în față în fiecare an și sunt ferm convins că Porter ne poate ajuta să facem acești pași. Am discutat ore în șir cu el la telefon, am vorbit de proiectul baschetbalistic de la Târgu Jiu și de tot ceea ce îmi propun să fac la secția de baschet, de la juniori la seniori. Porter Troupe a reacționat pozitiv și a vrut să intre în această „horă”, ca să zic așa, a acceptat să vină alături de noi. Porter este pentru Târgu Jiu ceea ce a fost si este Cătălin Hîldan pentru Dinamo și anume UNICUL CAPITAN!Sunt convins că a avut oferte mai bune din alte părți, dar ne bucurăm că a ales să facă parte din familia CSM Targu Jiu!”

Comment here