Baschet

Meci 2/Play-out. Astăzi, ora 19.00: CSM Târgu Jiu -CSM Galați. Kresimir Basic: ”Trebuie să luptăm pentru fiecare minge, din primul până în ultimul minut, pentru a câștiga și acest meci”

Sala Sporturilor din Târgu Jiu găzduiește astăzi meciul 2 dintre CSM Târgu Jiu și CSM Galați din seria de play-out din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. CSM Târgu Jiu conduce seria cu 1-0 după ce a câștigat prima partidă, scor 82-78. Atmosfera din Sala Sporturilor a fost una extraordinară la partida de marți seara. Avem în continuare nevoie de sprijinul suporterilor pentru a câștiga și meciul 2 din seria de play-out, contra CSM Galați. Vă așteptăm în număr cât mai mare la sală. HAI CSM TÂRGU JIU!

IMPORTANT* S-au pus în vânzare bilete online pentru meciul de joi, 11 aprilie, ora 19.00. Suporterii pot achiziționa biletele de pe platforma blt.ro accesând linkul https://www.blt.ro/3617-csm-targu-jiu-csm-galati-baschet-masculin.html

CSM Târgu Jiu țintește astăzi a doua victorie în seria de play-out, contra CSM Galați. Antrenorul croat al grupării gorjene, Kresimir Basic, se așteaptă ca și meciul din această seară să fie unul intens. Basic le cere jucătorilor săi să lupte pentru fiecare minge, pentru a putea câștiga și acest meci. 

Kresimir Basic, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Ne așteptăm la un meci 2 foarte intens. Trebuie să fim concentrați, să luptăm pentru fiecare minge, din primul până în ultimul minut, pentru a câștiga și acest meci. Ar fi grozav să începem seria cu două victorii”. 

Kresimir Basic a făcut șu in apel către suporterii gorjeni să vină la sală în număr mare și să susțină echipa. ”Sunt foarte importanți pentru noi. S-a dovedit că pot fi al 6-lea jucător”, a spus antrenorul croat.

 

Comment here