Baschet

LNBM Getica 95. Play-out / Meci 2 – Joi, 11 aprilie, ora 19.00. Arsenije Vuckovic: ”Trebuie să rămânem uniți, să nu ne relaxăm nici măcar o secundă”

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru meciul 2 din seria de play-out a Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95, contra CSM Galați. Meciul doi se va disputa joi, 11 aprilie, de la ora 19.00. Echipa pregătită de Kresimir Basic conduce seria cu 1-0, după victoria de marți, scor 82-78. 

Arsenije Vuckovic, cel mai bun marcator al grupării gorjene în prima partidă, consideră că CSM Târgu Jiu a înregistrat o victorie extrem de importantă în lupta pentru menținere în Liga Națională, una de moral, dar care trebuie dublată de o victorie și joi seara. Pivotul bosniac spune că nu e loc de relaxare după primul joc. Din contră, el și colegii lui trebuie să fie și mai focusați pe meciul de joi.   

Arsenije Vuckovic, CSM Târgu Jiu: ”Trebuie să ne ținem de planul de joc, să urmăm direcțiile staff-ului și ale antrenorului. Trebuie să rămânem uniți, să nu ne relaxăm nici măcar o secundă. Trebuie să jucăm ca și cum scorul ar fi 0-2”. 

Pivotul bosniac a avut o evoluție de senzație în primul meci, atât pe fază ofensivă, cât și pe fază defensivă, fiind cel mai bun om al gorjenilor. Pivotul bosniac a totalizat 24 de puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă. Arsenije Vuckovic își dorește ca suporterii să vină în număr cât mai mare la sală și să susțină echipa.

BILETE ONLINE
S-au pus în vânzare bilete online pentru meciul de joi, 11 aprilie, ora 19.00. Suporterii pot achiziționa biletele de pe platforma blt.ro accesând linkul https://www.blt.ro/3617-csm-targu-jiu-csm-galati-baschet-masculin.html

Atmosfera din Sala Sporturilor a fost una extraordinară la partida de marți seara. Avem în continuare nevoie de sprijinul suporterilor pentru a câștiga și meciul 2 din seria de play-out, contra CSM Galați. Vă așteptăm în număr cât mai mare la sală. HAI CSM TÂRGU JIU!

Comment here