Baschet

Malik Morgan este noul jucător al CSM Târgu Jiu. Americanul poate debuta în meciul de la Oradea / Adrian Roșu: Consider transferul lui Malik unul foarte bun, care ne va ajuta în LNBM

CSM Târgu Jiu a reușit perfectarea unui nou transfer. Malik Morgan este noul jucător al echipei gorjene. Baschetbalistul american, înalt de 1.95m, jucător de poziția 2, are 27 ani și se află la primul contact cu baschetul românesc. Malik Morgan, care a evoluat ultima dată în Cehia, pentru Olomucko, poate debuta pentru gruparea gorjeană în meciul pe care CSM Târgu Jiu il dispută pe terenul echipei CSM Oradea, marți, 5 octombrie, de la ora 20.00.

Adrian Roșu, expert sportiv, coordonator secția de baschet CSM Târgu Jiu: „Ne bucură venirea lui Malik Morgan. El este un jucător înalt ce poate acoperi pozitiile 1- 2 -3, este un jucator inteligent, și are un IQ baschetbalistic foarte ridicat. Bineînteles, l-am vazut doar la antrenamente așa că în meciul cu Oradea este șansa lui să demonstreze aceleași lucruri și pentru suporterii echipei noastre. Consider că este o achiziție foarte bună care ne va ajuta în LNBM”.

Malik Morgan a evoluat ultima dată în Cehia, pentru Olomucko, în sezonul 2019/20. Anterior, absolvent al universității Tulane, Morgan a mai jucat pentru Heroes Den Bosch, în Olanda.

„A venit un jucător pe poziţie de perimetru, un combo guard 2-1. Malik Morgan are experienţă în Europa, a jucat în Cehia. Anul trecut, a evoluat în Canada. Cu siguranță, va fi un plus pentru noi la următoarele meciuri”, a declarat și antrenorul secund Claudiu Alionescu despre venirea lui Malik Morgan.

Partida CSM CSU Oradea – CSM Târgu Jiu va putea fi urmărită la TV, în transmisiunea în direct a celor de la DigiSport 2 şi LookSport, dar şi online, pe canalul de YouTube FRB TV.

Comment here