Baschet

LNBM-Etapa II, Marţi, 5 octombrie, ora 20.00 / CSM Oradea – CSM Târgu Jiu / Claudiu Alionescu:”Ne așteaptă un meci foarte greu din toate punctele de vedere. Sperăm să obţinem un rezultat bun”

CSM Târgu Jiu se deplaseaza la Oradea pentru o nouă partidă din Liga Naţională de Baschet Masculin. Baschetbaliştii gorjeni vor avea parte de o deplasare lungă şi un test dificil pe terenul bihorenilor de la CSM Oradea.Confruntarea va avea loc marţi, 5 octombrie, de la ora 20, în Arena Antonio Alexe, în cadrul etapei a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naţionale. 

Gorjenii merg la Oradea după ce în prima etapă au cedat pe teren propriu jocul susţinut în compania celor de la SCM U Craiova, în timp ce Oradea va aborda partida pe de o parte după eliminarea prematură din Cupa României, chiar în faţa Craiovei, dar şi după debutul victorios în Liga Naţională de la Bucureşti, cu Dinamo. Claudiu Alionescu speră la un rezultat pozitiv şi le cere jucătorilor să aibă o cu totul altă exprimare faţă de meciul de debut din Liga Naţională.

Claudiu Alionescu, antrenor secund CSM Târgu Jiu: „Ne așteaptă un meci foarte greu din toate punctele de vedere. În primul rând întâlnim o echipă care nu mai are nevoie de nici o prezentare, singurul aspect care trebuie remarcat este eliminarea prematură a celor din Oradea din Cupa României, un lucru total neobișnuit pentru ei. Acest aspect poate fi atât un avantaj, cât și un dezavantaj pentru noi. În al doilea rând am avut doar două zile de pregătire între cele două meciuri, plus o deplasare destul de lungă. Însă în același timp ambele echipe se află în aceaşi situație. Vrem totuși să avem o altă exprimare făţă de meciul cu Craiova, atât ca și agresivitate, dar și ca respectare a planului de joc. Sperăm să obţinem un rezultat bun”.

Partida CSM CSU Oradea – CSM Târgu Jiu va putea fi urmărită la TV, în transmisiunea în direct a celor de la DigiSport 2 şi LookSport, dar şi online, pe canalul de YouTube FRB TV.

Comment here