Lupte

Mădălin Gorjanu, antrenor la secția de lupte a CSM Târgu Jiu. Gorjanu: Am ales CSM pentru că este un proiect sigur, puternic și stabil. Un club care urmărește marea performanță

La începutul anului 2021, conducerea CSM Târgu Jiu a făcut un pas important pentru dezvoltarea secției de lupte din cadrul clubului. Oficialii CSM Târgu Jiu au ajuns la un acord cu antrenorul Mădălin Gorjanu.

După o carieră impresionantă ca sportiv, Mădălin Gorjanu s-a dedicat meseriei de antrenor de lupte. Și pentru că nu poate sta departe de acest sport, Gorjanu este și arbitru național de lupte. Astfel, CSM Târgu Jiu a făcut un pas important prin aducerea târgujianului Mădălin Gorjanu în cadrul clubului. Multiplul campion național de juniori și seniori, Mădălin Gorjanu vrea să împartă și celor care vor să practice acest sport din cunoștințele sale.

Cu mult entuziasm, dar și cu multă ambiție și daruire pentru acest sport în care a performat, Mădălin Gorjeanu ne-a dezvăluit că are planuri mari pentru secția de lupte a CSM Târgu Jiu. Gorjanu va coordona activitaea sportivilor în cadrul acestei secții și va încerca să formeze o grupă de elită a luptelor la Târgu Jiu și să aducă medalii și rezultate notabile în concursurile importante. În acest moment, la secția de lupte libere din cadrul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu sunt legitimați doi sportivi de mare valoare, Alșexandru Beșliu și Eduard Popescu. Pe lângă cei doi campioni, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu- CS Pandurii, Mădălin Gorjanu își dorește să atragă și alți tineri, iubitori ai acestui sport, dornici de a face performanță.

Nu ne rămâne decât să-i urăm succes lui Mădălin Gorjanu şi sportivilor săi, iar despre performanțele lor cu siguranţă vom scrie!

Domnule Mădălin Gorjanu, sunteţi noul antrenor al secţiei de lupte libere a CSM Târgu Jiu. Cum a luat naştere această colaborare?

Mădălin Gorjanu: Încă din toamna anului trecut am avut unele discuții cu domnul director Robert Bălăeț despre noua secţie de lupte a CSM Târgu Jiu. Fiind antrenor voluntar la CS Pandurii, club cu care CSM are o colaborare foarte bună, drumurile noastre s-au intersectat. Așa am început discuțiile, care s-au materializat în această colaborare.

Ce va determinat să vă alăturaţi proiectului CSM Târgu Jiu?

Mădălin Gorjanu: În urma discuțiilor avute cu domnul Robert Bălăeț, directorul CSM, am certitudinea că acest club este un proiect sigur, puternic și stabil. Un club care urmărește marea performanță, iar eu ca antrenor exact asta caut! În al doilea rând este vorba și de echipa tânără de la CSM. Pe majoritatea îi cunosc de când erau sportivi și știu că sunt niște oameni exemplari!

Ce planuri aveţi pentru această secţie?

Mădălin Gorjanu: Pentru secția de lupte libere, momentan încerc să aduc cât mai mulți copii la sală, apoi să selectez un nucleu de copii cu care să intrăm în competiții oficiale în 2022. Nu este exclus ca în viitorul apropiat să apară și câteva transferuri și să intrăm în competiții mai devreme. Eu am ambiții mari, dar trebuie să luăm totul pas cu pas, să o luăm de jos, cum se spune, și sunt sigur că în timp o să apară rezultate cu care să ne putem mândri!

Care sunt obiectivele principale pentru 2021?

Mădălin Gorjanu: Pentru acest an, principalele obiective se leagă de sportivii Alexandru Beșliu și Eduard Popescu, sportivi cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pe care îi pregătesc împreună cu colegul meu Ștefan Tănase, antrenor la CS Pandurii. Cei doi trebuie să confirme anul extraordinar pe care l-au avut, în speță 2020. Să sperăm că vor fi feriți de accidentări și vor câștiga din nou titluri de campioni naționali.

Am văzut că organizaţi o selecţie pentru copii cu vâsta între 8 și 11 ani. Ce ne puteţi spune despre acest lucru?

Mădălin Gorjanu: Da, sunt în căutare de copii care își doresc să facă acest sport și îi aștept cu drag la Sala Polivalentă. Vreau să spun doar că nu este deloc ușor, mai ales că școlile sunt în continuare închise și oamenii sunt destul de reticenți în a-și aduce copii la sală din cauza acestui virus. Sper ca totul să revină la normal cât mai curând, să ne putem desfășura activitatea normal și să avem o arie de selecție cât mai extinsă.

Nume: Gorjanu Gheorghe Mădălin
Data nașterii: 08.08.1984
Localitate: Târgu Jiu

Studii:
Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport – specializare lupte – din cadrul Universității A.I. Cuza din Iași
Absolvent al Școlii de antrenori din cadrul CNFPA – București. Clasificare profesională – Antrenor Maestru

Activitate:
Ca sportiv, dar și ca antrenor a activat doar la CS Pandurii, iar în 1999 și 2001 a avut dublă legitimare cu CSS Târgu Jiu. Este și arbitru național de lupte.
Din 2021 la CSM Târgu Jiu – antrenor secția lupte

Rezultate:
1997 -Medalia de argint la CN copii – Sf Gheorghe
1998 -Medalie de aur – la CN -Iași
1999 -Medalie de aur la CN Școlar – Sf. Gheorghe
1999 -Medalia de argint la CN -cadeți – Târgu Mureș
2000- Medalie de argint la CN -cadeți – Târgoviște
2001 -Medalie de aur la CN Școlar – Craiova
2001 -Medalie de aur la CN -cadeți – Hunedoara
2001 – Loc V – la Campionatul European de Cadeți – Izmir -Turcia
2002 – Medalie de argint la CN juniori – Târgu Jiu
2003 – Medalie de aur la CN de juniori – Călărași
2005 – loc 3 Cupa României – Seniori
2005 -Medalie de bronz cu echipa CS Pandurii la CN Seniori – Târgu Jiu
2008 – locul 4 la CN seniori Cluj Napoca
2001-2004 -Component al Centrului Olimpic de Lupte pentru cadeti și juniori

Comments (1)

  1. Cea mai buna alegere. Felicitări!

Comment here