JunioriLupte

Lupte libere, Cupa României U20 / Pitești 27-29 mai / Luptătorul Andrei Fulger, la prima competiție oficială din acest an

După un lung stagiu de pregătire vine și prima competiție oficială din acest an pentru tânărul luptător Andrei Fulger, sportiv cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CSS Târgu Jiu. Luptătorul gorjean, care are 19 ani, va participa în perioada 27-29 mai la Cupa României U20, care se dispută la Pitești. Andrei Fulger va intra pe saltea la categoria 57 de Kg. 

Sala Sporturilor din Pitești va fi la finalul acestei luni gazda întrecerilor din Cupa României U20. CSM Târgu Jiu va fi reprezentată de Andrei Fulger. Luptătorul gorjean este pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu, dar și de profesorul Rareș Voicescu, la CSS Târgu Jiu. Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu, a avut cuvinte de laudă la adresa sportivului care va reprezenta orașul Târgu Jiu la Cupa României U20 și își dorește o colaborare cât mai bună între cele două cluburi. Antrenorul speră ca Andrei, care intră în luptă la categoria 57 de Kg, să revină de la Pitești cu un rezultat cât mai bun. 

Mădălin Gorjanu, antrenor lupte CSM Târgu Jiu: ”Andrei este un sportiv foarte serios care a obținut rezultate extraordinare în ultimii ani. La Pitești este prima competiție a anului pentru Andrei și sper să aibă o evolutie cât mai bună. Sper ca această colaborare să fie un succes, iar Andrei să își continue șirul de rezultate bune și foarte bune, pentru că va fi un an plin pentru el. Andrei va reprezenta cele două cluburi și la U23 și la lupte pe plaja, sper doar să fie lipsit de accidentări, pentru a-și putea demonstra valoarea”.

Foto jos: Andrei Fulger împreună cu antrenorii Mădălin Gorjanu și Rareș Voicescu.

Comment here