Handbal

Divizia A, Seria B, Etapa 26 / Vineri, 27 mai, ora 12.00 / CSU Reșița – CSM Târgu Jiu / Pal Ceandani: ”Mergem la Reșița la fel de motivate ca la fiecare meci. Vrem să încheiem campionatul cu victorii pe linie”

La doar două zile distanță de meciul cu Gloria Bistrița II, handbalistele CSM Târgu Jiu se deplasează la Reșița pentru ultima partidă din acest sezon. Vineri, 27 mai, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va întâlni în Sala Polivalentă din Reșița, formația gazdă, CSU Reșița. Meciul, care contează pentru etapa a-26-a din Seria B a Diviziei A va începe la ora 12.00. ”Chiar dacă am rezolvat problema promovării, mergem la Reșița la fel de motivate ca la fiecare meci. Vrem să încheiem campionatul cu victorii pe linie”, ne-a declarat Pal Ceandani înainte de plecarea spre Reșița. 

CSM Târgu Jiu vrea să se despartă de liga secundă cu încă o victorie. După 19 victorii consecutive, handbalistele lui Andrieș merg la Reșița pentru a bifa și succesul cu numărul 20. Pentru asta trebuie să treacă de formația gazdă, CSU Reșița. Pal Ceandani, rapida extremă a CSM-ului, autoare a 7 goluri în partida cu Gloria Bistrița ne-a acordat un scurt interviu înainte de a pleca spre Reșița. Pal Ceandani a vorbit despre confruntarea cu echipa din Caraș Severin, și ne-a dezvăluit că și-ar dori să rămână la Târgu Jiu și pentru sezonul viitor.

Pal Ceandani, vine și ultimul meci din acest sezon pentru tine și colegele tale. Promovarea este rezolvată. Voi însă sunteti hotărâte să terminați cu victorii pe linie. La ce să ne așteptăm la meciul cu Reșița?

Pal Ceandani: Urmează un meci care nu cred că va fii ușor, însă cu siguranță este un meci care noi vrem să-l controlăm, să ne facem singure meciul ușor. Și spun că vrem să-l controlăm pentru că suntem la fel de motivate ca și până acum, și ne dorim să terminăm pe aceași linie, cu victorii până la final de sezon.

Cum vezi confruntarea cu Reșița? Aveți resursele necesare pentru a va concentra suficient pentru a câștiga și acest meci?

Pal Ceandani: Așa cum am spus, nu va fi un meci ușor, dar mergem acolo să obținem încă 3 puncte și să avem un final de campionat perfect.

Cum a fost pentru tine acest campionat?

Pal Ceandani: A fost un campionat bun și sunt fericită că, macar în ultima parte a campionatului, am reușit să ajut echipa. Din păcate începutul sezonului a fost unul cu ghinion pentru mine, din cauza accidentărilor. Totuși, acum mă bucur că ne-am atins obiectivul, și anume promovarea în Liga Florilor.

Care sunt planurile tale pentru viitorul sezon?

Pal Ceandani: Deocamdată nu mi-am făcut planuri, vreau doar să fiu sănătoasă și îmi doresc să continui acest proiect, alături de cei din familia CSM Târgu Jiu.

CSM TÂRGU JIU HANDBAL FEMININ
DIVIZIA A SERIA B 

ETAPA 26
Reşiţa – Sala Polivalentă
Vineri 27 mai 2022 Ora 12.00 
CSU Reşiţa – CSM Târgu Jiu 

Comment here