Lupte

Luptătorul gorjean Andrei Fulger va participa în perioada 17-18 noiembrie la Finala Campionatului Individual de Seniori U23 Lupte Libere, care se desfășoară la Târgu Mureș

Luptătorul gorjean Andrei Fulger va participa în perioada 17-18 noiembrie la Finala Campionatului Individual de Seniori U23 Lupte Libere, care se desfășoară la Târgu Mureș. Sportivul cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu- CSS Târgu Jiu, va concura la categoria 61 de kilograme. ”Andrei Fulger este un sportiv cu rezultate excelente, în ultimii ani, și sper ca un rezultat bun la acest turneu să-l readucă la forma consacrată”, ne-a declarat antrenorul Mădălin Gorjanu, cel care se ocupă la CSM Târgu Jiu de pregătirea lui Andrei Fulger.

Timp de două zile, orașul Târgu Mureș va fi gazda unui turneu extrem de puternic, ce adună la start cei mai buni luptători din România. În lupta pentru un rezultat cât mai bun s-a înscris și Andrei Fulger. Sportivul care va reprezenta CSM Târgu Jiu și CSS Târgu Jiu va intra pe saltea la categoria 61 de kilograme. Antrenorul Mădălin Gorjanu speră ca Andrei să facă rapid și cât mai eficient pasul către seniori. Antrenorul are încredere în capacitatea de luptă a elevului său. Mădălin Gorjanu s-a declarat extrem de mulțumit de colaborarea dintre cele două cluburi, la care Andrei este legitimat. 

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte CSM Târgu Jiu: ”Andrei Fulger este un sportiv cu rezultate excelente, în ultimii ani, și sper ca un rezultat bun la acest turneu să-l readucă la forma consacrată. Sper într-un rezultat cât mai bun, deși nu este ușoară trecerea spre seniori. Dar, eu am toată încrederea că Andrei este pe drumul cel bun. Trebuie să specific că aceste colaborări dintre CSM Târgu Jiu și CSS Târgu Jiu sunt un lucru extraordinar pentru sportivii care vor să continue să practice lupte și la nivel de seniori. Mulțumesc pe această cale domnilor directori Robert Bălăeț și Vladimir Popa pentru tot sprijinul acordat  ”.

Comment here