Lupte

Alexandru Beşliu a cucerit medalia de bronz la categoria 92 de Kg. Luptătorul gorjean a urcat pe podium în cadrul Finalei Campionatului Național de Seniori, de la Reşiţa

Luptătorul gorjean Alexandru Beşliu a cucerit medalia de bronz în cadrul Finalei Campionatului Național de Seniori, de la Reşiţa, competiție care s-a desfășurat în perioada 25-27 noiembrie. Alexandru Beşliu a reprezentat CSM Târgu Jiu la categoria 92 de Kg. ”A fost un an în care Alex a muncit extrem de mult, pentru a putea urca pe podium la seniori”, a declarat Mădălin Gorjanu, cel care se ocupă de pregătirea lui Alex Beșliu la secția de lupte a CSM Târgu Jiu.

La sfârșitul acestei săptămâni multiplul campion național Alexandru Beșliu a participat, la Reșița, la ultima competiție din acest an, cea mai importantă din calendarul intern la această disciplină. La puternicul turneu de la Reșița au intrat pe saltea sute de sportivi în lupta pentru medalii. La categoria 92 de Kg a intrat în competiție pentru o medalie și luptătorul gorjean Alexandru Beșliu. Într-o companie extrem de puternică, la una dintre cele mai spectaculoase categorii de greutate, sportivul nostru a avut o evoluție excelentă și puțin a lipsit să ajungă în finală. Alex a terminat însă pe podium și și-a îmbogățit palmaresul cu încă o medalie, bronzul în Finala Campionatului Național de Seniori. Bucuros că a reușit să urce pe podium, ambițiosul sportiv gorjean vrea mai mult de la următoarele competiții.

Alex Beșliu, CSM Târgu Jiu: ”Sunt bucuros că am putut obține o medalie la acest campionat, dar îmi doresc să urc mai sus pe podium. Cu mai multă muncă depusă sunt convins că scopul meu va deveni realitate”.

Reușita lui Alex este una extrem de importantă, dacă ținem cont că luptătorul gorjean a avut un an cu destule probleme legate de accidentări. Alex a dat însă dovadă de multă tărie de caracter, a strâns din dinți, s-a antrenat și a reușit să urce pe podium. 

Mădălin Gorjanu, antrenor secția lupte CSM Târgu Jiu: ”Mă bucur foarte mult pentru Alex! A fost un an în care a muncit extrem de mult, pentru a putea urca pe podium la seniori. A fost un an presărat de multe probleme, dar Alex a arăta că atunci când intră pe saltea totul este trecut și nu cedează nici o secundă și luptă pentru fiecare punct. Este un exemplu de sportiv și vreau să-l felicit pentru modul cum abordează fiecare antrenament și fiecare meci!”

 

Comment here