Lupte

Luptătorii CSM Târgu Jiu participă între 9 și 12 noiembrie, la Târgu Mureș, la Campionatul Național Individual U17 și Cupa României Seniori

Săptămână extrem de intensă pentru secția de lupte a CSM Târgu Jiu. Trei dintre sportivii pregătiți de Mădălin Gorjanu participă în perioada 9-12 noiembrie la Campionatul Național Individual U17 și Cupa României Seniori. Competiția se dispută la Târgu Mureș. Octavian Mitoi va intra pe saltea la categoria 71 de kilograme în competiția juniorilor U17 și are ca obiectiv clasarea pe podium. Tot la U17 va concura și Denis Frumușelu, dar la categoria 110 kilograme, în timp ce Andrei Fulger va concura în Cupa României Seniori, la categoria 65 de kilograme.

Sala Sporturilor “Simon Ladislau” din Târgu Mureș găzduiește Campionatul Național Individual de lupte, rezervat sportivilor cu vârsta sub 17 ani, precum și Cupa României la lupte la seniori, acolo unde sute de sportivi se vor întrece pentru medalii. Printre cei care aspiră la o medalie este și luptătorul gorjean Octavian Mitoi, legitimat la CSM Târgu Jiu. Sportivul pregătit de Mădălin Gorjanu are tot dreptul să aspire la o clasare pe podium. El vine după o performanță excepțională, obținută în urmă cu o lună de zile, atunci când a devenit campion național la categoria de vârstă U17, după ce a cucerit medalia de aur la categoaria 71 de kilograme în cadrul Campionatului Național Invididual U17- Probă parter. Mădălin Gorjanu speră ca sportivul său să urce pe podium și la Târgu Mureș. Tot la U17 va intra pe saltea și Denis Frumușelu. Sportivul cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CSS Târgu Jiu, va concura la categoria 110 kilograme. Denis Frumușelu va reprezenta CSM Târgu Jiu la Târgu Mureș, iar Mădălin Gorjanu este încrezător că sportivul său va face un turneu bun. Pentru Andrei Fulger, sportiv cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu- CSS Târgu Jiu, Cupa României Seniori este un bun prilej de a-și testa forțele cu cei mai buni luptători din România, în perspectiva Campionatului Național U23. Andrei Fulger va intra pe saltea la categoria 65 de kilograme.

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte CSM Târgu Jiu: ”Campionatul Național Individual de lupte este o competiție foarte importantă, acolo unde Octavian Mitoi sper că va arata, din nou, forma bună în care se află și va urca pe podium. După titlul de la proba de parter este normal să am pretenții. Vreau ca el să facă o competiție cât mai bună și la Târgu Mureș. Denis Fumușelu este un sportiv la început de drum, cu rezultate din ce în ce mai bune. Sper să aibă o evoluție bună și să ajungă cât mai sus la acest turneu. În ceea ce privește Cupa Romaniei Seniori, pentru Andrei Fulger Andrei este o bună oportunitate pentru a vedea unde ne aflăm cu pregătirea în vederea CN U23”.

Comment here