Fotbal

CN U19 și U17, Play-off, Seria 7, Etapa 2. Duminică, 12 noiembrie, Juniorii U19 și U17 CSM Târgu Jiu se vor deplasa în Banat pentru duelurile cu CS Ghiroda

În etapa a 2-a din play-off-ul Seriei a 7-a din Campionatul Național, echipele de Juniorii U19 și U17 CSM Târgu Jiu se vor deplasa în Banat pentru duleurile cu CS Ghiroda și Giarmata VII. Juniorii U19 vor juca de la ora 12.00, în timp ce meciul juniorilor U17 va începe la ora 14.00.

Chiar dacă a pierdut etapa trecută, CSM Târgu Jiu este la doar 2 puncte distanță de podium și la 4 puncte de liderul seriei. Gorjenii ocupă acum locul 5 în serie, cu 20 de puncte. Gazdele sunt pe ultimul loc, cu 18 puncte. Echipele au intrat în faza a doua a competiției cu punctele acumulate în prima parte a campionatului. Astfel, meciul de la Becicherecu Mic, acolo unde se dispută confruntarea din weekend, devine unul extrem de important pentru juniorii gorjeni, care în cazul unei victorii, se mențin în lupta pentru un loc pe podium. Deși jocul echipei nu a arătat rău în ultimele etape, Alin Poenaru recunoaște că formația din Târgu Jiu nu este la potențialul său maxim. 

Alin Poenaru, antrenor CSM Târgu Jiu U19: ”Duminică ne vom deplasa la Ghiroda, unde vom avea parte de un adversar greu, ca toți adversarii din play-off. Din păcate, noi suntem în scădere. De la începutul campionatului ne-am bazat cam pe același prim 11 și se simte oboseala, mai ales că majoritatea băieților mei sunt și cu doi ani mai mici decât adversarii. Sper să facem un joc bun așa cum am făcut și până acum, dar să mai avem și puțin noroc, pentru că în ultimul timp jocul arată bine, dar nu suntem inspirați la finalizare”.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Gheorghe Ciortan, Mario Țambu, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Albert Mircioiu, Mihnea Tutunaru, Silviu Ilinca, Ștefan Belea, Dragoș Blaj, Ricardo Saic, Andrei Trancău, Alexandru Lăpădat, Andrei Poenaru, Andrei Pătrașcu, Mario Păunescu, Adrian Rasoveanu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

Imediat după partida juniorilor U19, va urma și confruntarea dintre grupele de juniori U17 ale CS Ghiroda și CSM Târgu Jiu. La fel ca la U19, și juniorii U17 CSM Târgu Jiu sunt pe locul 5 în Seria a 7-a, la doar 3 puncte distanță de podium. Gorjenii au acumulat până acum 15 puncte și sunt într-o formă foarte bună. Echipa lui Sorin Vintilescu merge în Banat doar cu gândul la victorie. Gazdele de la Ghiroda sunt pe ultimul loc, la doar un punct distanță de gruparea din Târgu Jiu. Se anunță și aici un meci extrem de interesant. 

Sorin Vintilescu, antrenor CSM Târgu Jiu U17: ”Venim după două meciuri bune făcute împotriva echipelor clasate pe primele două locuri în clasament și vreau să menținem ritmul acesta de joc. Mergem la Timișoara doar cu gândul la victorie”.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Ionuț Buță, Răzvan Manolache, Luis Pilea, Eric Tita, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea, Silviu Ilinca. Antrenor: Sorin Vintilescu.

Comment here