Handbal

Campionatul Național de Tineret, Seria B, Etapa 6. Gorjencele, în căutarea primei victorii! Duminică, 12 noiembrie, ora 11.00: CSM Târgu Jiu – SCM U Craiova

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu, care evoluează în Campionatul Național de Tineret, va juca duminică, 12 noiembrie, cu SCM U Craiova. Partida contează pentru etapa a 6-a din Seria B și va începe la ora 11.00. Formația pregătită de Andrei Enache vrea să-și treacă în cont prima victorie din acest sezon. ”Este un meci pe care îl așteptăm cu mare încredere și în care vrem să bifăm prima victorie din acest sezon”, a declarat antrenorul Andrei Enache.

CSM Târgu Jiu vs. SCM U Craiova, duelul echipelor de tineret, se anunță unul extrem de interesant. Reprezentantele Olteniei din această grupă au rămas fără victorie în acest sezon. Duminică, cele două formații luptă pentru primele puncte în clasament. Gorjencele au tras tare la antrenamente pentru a-și trece în cont primul succes stagional.  

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Tineret: ”Este un meci pe care îl așteptăm cu mare încredere și în care vrem să bifăm prima victorie din acest sezon. În partida cu Craiova vom încerca să punem în practică ce am lucrat în ultima perioadă. După acest meci urmează o perioadă de pauză foarte lungă ,în care vom lucra foarte mult individual, pentru a reuși să progresăm cât mai mult, asta pentru a începe anul viitor așa cum trebuie”.

CSM Târgu Jiu: Ioana Procopie, Daria Dumitru, Raluca Chiriac, Ariana Cercel, Teodora Nicula, Minodora Ancuța, Alesia Cismașu, Cristina Chirea, Valentina Pînișoară, Bianca Bușă, Daria Iordache, Dalia Cîmpean. Antrenor: Andrei Enache. Fizioterapeut: Florentin Stali. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TINERET
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 6
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 12 NOIEMBRIE, ORA 11.00
CSM TÂRGU JIU – SCM U CRAIOVA

Comment here