Baschet

LNBM / Turneu 4 / Sibiu, 6-7 ianuarie. CSM Târgu Jiu – CSU Sibiu, joi, 7 ianuarie, ora 19.00. Claudiu Alionescu: Sper să ne putem recupera cât mai bine din punct de vedere fizic şi mâine să facem o partidă bună contra Sibiului

Mâine seară, de la ora 19.00, elevii lui Claudiu Alionescu vor avea parte de un nou test exterm de dificil. Gorjenii vor da piept cu liderul la zi al Ligii Naţionale, CSU Sibiu.

În cel de al doilea meci din cadrul turneului de la Sibiu, CSM Târgu Jiu va înfrunta cea mai în formă grupare din Liga Naţională. Ardelenii au 7 victorii la activ şi doar o singură înfrângere. În plus, ardelenii joacă şi pe teren propriu. După eşecul cu BCU Piteşti, Claudiu Alionescu speră într-o recuperare cât mai bună a elevilor săi pentru duelul de mâine cu CSU Sibiu.

Claudiu Alionescu: Mâine urmează o nouă partidă foarte dificilă. Jucăm împotriva Sibiului, o echipa foarte atletică, o echipă cu un joc de tranziție extrem de bun. În ceea ce ne priveşte pe noi, sper să ne putem recupera cât mai bine din punct de vedere fizic, iar mâine să fim la nivelul lor.

Liga Naţională de Baschet Masculin / Turneu 4 / Sibiu, Sala Transilvania, 6-7 ianuarie 2021 / PROGRAM- TELEVIZĂRI- REZULTATE

Miercuri – 6 ianuarie 2021
CSM Târgu Jiu – BCMU Pitești – 72-109
BC CSU Sibiu – CSM Galați – 98-70

Joi – 7 ianuarie 2021 
CSM Galați – BCMU Pitești – ora 15:30  DigiSport 3 și Look Sport 1
CSM Târgu Jiu – BC CSU Sibiu – ora 19:00 DigiSport 3 și Look Sport 1

Meciurile poate fi urmărite și pe canalul de youtube al FRB

Comment here