Baschet

LNBM / Turneu 4 / Sibiu, 6-7 ianuarie. Astăzi, ora 19.00: CSM Târgu Jiu – CSU Sibiu. Alin Borșa: Ne așteaptă un duel extrem de greu. Sper să facem un meci mult mai bun astăzi

CSM Târgu Jiu întâlnește astăzi, de la ora 19.00, liderul la zi al Ligii Naționale, CSU Sibiu. Pentru formația gorjeană este a doua partidă din cadrul turneului din Ardeal, după meciul pierdut cu BCM U Pitești.

Sărbătoritul zilei de astăzi, Alin Ioan Borșa, căpitanul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu se așteaptă la un meci mult mai greu cu Sibiul, față de cel de ieri cu echipa din Pitești. Borșa își dorește ca evoluția din meciul de ieri să fie doar o întâmplare și, în ciuda calibrului adeversarului din această seară și a faptului că acesta joacă pe teren propriu, CSM Târgu Jiu să aibă o altă abordare a partidei cu formația din Ardeal.

Alin Borșa: Ne așteaptă un duel mult greu decât cel de ieri cu Piteștiul, deoarece Sibiul este o echipă mult mai fizică, o echipă care are o tranziție foarte bună, atât ofensivă, cât și defensivă și care, în plus, joacă și pe teren propriu. Noi trebuie să facem un joc mult mai bun decât cel precedent și să arătăm că a fost doar o întâmplare, și nu în ultimul rând să terminăm toți sănătoși. Spun asta pentru că săptămâna următoare ne așteaptă un drum lung, la Constanța, unde vom avea un alt turneu la fel de greu și extrem de important pentru noi.

Liga Naţională de Baschet Masculin / Turneu 4 / Sibiu, Sala Transilvania, 6-7 ianuarie 2021 / PROGRAM- TELEVIZĂRI- REZULTATE

Miercuri – 6 ianuarie 2021
CSM Târgu Jiu – BCMU Pitești – 72-109
BC CSU Sibiu – CSM Galați – 98-70

Joi – 7 ianuarie 2021 
CSM Galați – BCMU Pitești – ora 15:30  DigiSport 3 și Look Sport 1
CSM Târgu Jiu – BC CSU Sibiu – ora 19:00 DigiSport 3 și Look Sport 1

Meciurile poate fi urmărite și pe canalul de youtube al FRB

Comment here