Baschet

LNBM, Grupa 11-18, Etapa 20 / Miercuri, 8 februarie, ora 19.00: Steaua Bucureşti – CSM Târgu Jiu. Camil Berculescu: ”Plecăm cu un moral destul de ridicat şi sperăm că vom aduce victoria acasă”

Baschetbaliştii gorjeni au plecat astăzi către Bucureşti, acolo unde se vor confrunta cu Steaua Bucureşti. Meciul, care se dispută miercuri, 8 februarie, contează pentru etapa a-20-a din Liga Naţională şi este al doilea meci din Grupa 11-18. Partida dintre Steaua şi CSM Târgu Jiu va începe la ora 19.00. ”Plecăm cu un moral destul de ridicat şi sperăm că vom aduce victoria acasă”, a declarat baschetbalistul grojean Camil Berculescu, înainte de plecarea spre Bucureşti.

Pentru echipa pregătită de Kresimir Basic este a doua deplasare consecutivă din Grupa 11-18. După meciul de la Galaţi, gorjenii vor juca miercuri, 8 februarie, pe terenul echipei Steaua Bucureşti. Baschetbaliştii gorjeni au tras tare la antrenamente înainte de confruntarea cu Steaua. Camil Berculescu a declarat la conferinţa de presă premergătoare acestei partide că echipa este pe un trend ascendent şi merge în capitală cu gândul la victorie.

Camil Berculescu, CSM Târgu Jiu: ”A fost un meci dificil la Galaţi. Sperăm însă că se vor reflecta evoluţiile bune pe care le-am avut la antrenamente în aceste zile, contra celor de la Steaua. Plecăm cu un moral destul de ridicat, plecăm pe o premisă bună şi să sperăm că vom aduce victoria acasă. Oboseala cred că se resimte, mai mult decât ar trebui, şi din cauza situaţiei în care ne aflăm, dar suntem pe o pantă ascendentă şi consider că nu ar trebui să avem probleme la capitolul respectiv”. 

Baschetbalistul gorjean speră ca echipa să îşi rezolve cât mai rapid problemele cu fluctuaţiile din timpul jocului, o problemă care persistă de ceva vreme în jocul formaţiei gorjene. Chiar şi cu aceste probleme, Camil Berculescu este optimist în ceea ce priveşte menţinerea în Liga Naţională. Baschetbalistul gorjean crede că este nevoie de mai multă unitate în cadrul echipei. 

Camil Berculescu, CSM Târgu Jiu: ”În ceea ce priveşte inconstanţa noastră în joc, este un subiect destul de greu de dezbătut. Avem nişte fluctuaţii în joc şi nu este prima oară când ne întâlnim cu situaţia respectivă. Deja putem spune că este al treilea an în care ne întâlnim cu această situaţie, să nu fim consecvenţi şi să avem fluctuaţii în jocul nostru. Sperăm că vom rezolva aceste nelămuriri ale echipei. Dar eu sunt încrezător că vom rămâne în prima ligă. Avem tot ce ne trebuie pentru a rămâne în Liga Naţională. Trebuie doar să ne regăsim, să jucăm în echipă, să credem în noi, mai ales unul în celălalt şi este destul. Atâta timp cât vom juca în echipă va fi foarte uşor”. 

LIGA NAŢIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
Ediţia 2022-2023
GRUPA 11-18
Etapa 20
Miercuri, 8 februarie 2023
București, Sala Mihai Viteazul

Ora 19.00
Live pe FRBTV
Steaua București – CSM TÂRGU JIU

Comment here