Handbal

Liga Florilor, Etapa 15 / Miercuri, 8 februarie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – CSM Bucureşti. Angela Pușcaș: „În teren, noi vom da totul și vom încerca să facem un meci bun. Intrăm cu gândul la victorie și vom încerca și de această dată să dăm tot ce e mai bun din noi”

CSM Târgu Jiu vs. CSM București este partida care a stârnit cel mai mare interes din partea iubitorilor de handbal din Târgu Jiu, de când echipa a promovat pe prima scenă a handbalului românesc. Meciul de miercuri, 8 februarie, de la ora 18.00, se joacă cu casa închisă. Gorjeanca Angela Pușcaș își dorește ca și la viitoarele partide, CSM Târgu Jiu să joace cu casa închisă. ”Ne bucurăm foarte mult că s-a ajuns la sold-out. Ne dorim să fie și la meciurile viitoare la fel”, a declarat handbalista născută la Târgu Jiu. 

Mult mai liniştite după victoria de la Dacia Mioveni, elevele lui Liviu Andrieş aşteaptă cu încredere duelul cu vicecampioana României, liderul din Liga Florilor, CSM București. Cu încredere așteaptă confruntarea de miercuri seara și Angela Pușcaș. Handbalista noastră crede că apărarea poate fi cheia unui meci reușit în fața multiplei campioane a României.

Angela Pușcaș, CSM Târgu Jiu: ”În teren, noi vom da totul și vom încerca să facem un meci bun. Intrăm cu gândul la victorie și vom încerca și de această dată să dăm tot ce e mai bun din noi. Cred că cea mai importantă este apărarea. Dacă reușim în apărare să ne facem treaba și să fim agresive și să nu le lăsăm să joace ce știu ele mai bine, cred că în atac o să găsim soluții. La orice meci se poate produce o surpriză. Eu am încredere în fete și o să luptăm până la final”.

Angela Pușcaș și-a prelungit de curând înțelegerea cu gruparea gorjeană. Handbalista crede în viitorul proiectului handbalistic de la Târgu Jiu. 

Angela Pușcaș, CSM Târgu Jiu: ”Am rămas la Târgu Jiu pentru că putem facem lucruri mult mai mari în sezonul viitor și nu numai. Sunt convinsă că o să fie mult mai multe de realizat aici”.

LIGA FLORILOR MOL
Ediţia 2022-2023
Etapa 15
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Miercuri – 8 februarie 2023, Ora 18.00
CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI

Comment here