Baschet

LNBM, Grupa 11-18, Etapa 19 / Sâmbătă, 4 februarie, ora 18.30: CSM Galați – CSM Târgu Jiu. Porter Troupe: ”Galați este o echipă puternică, însă vom merge acolo să luptăm”

CSM Târgu Jiu începe seria meciurilor din faza a doua a Ligii Naționale cu un meci pe terenul CSM Galați, liderul Grupei 11-18. Partida contează pentru etapa a-19-a din LNBM, prima rundă din Grupa 11-18, și este programată pentru sâmbătă, 4 februarie, de la ora 18.30. Baschetbaliștii grupării gorjene încep lupta pentru menținere în Liga Națională. Căpitanul Porter Troupe a dat tonul mobilizării la CSM Târgu Jiu și este ferm pe poziție când vine vorba de menținerea în Liga Națională: ”Începe partea a doua a campionatului, cea mai importantă pentru noi, în care vom încerca să câștigăm cât mai multe meciuri, pentru a ne asigura o poziție care să ne permită să rămânem în Liga Națională și sezonul viitor. Am spus încă de la început că nu concep ca echipa să retrogradeze”.

Se anunță o confruntare dificilă în Sala Dunărea din Galați, dar jucătorii formației pregătită de Kresimir Basic se agață de fiecare oportunitate pentru a menține echipa în Liga Națională. Deși a resimțit ceva probleme medicale în urma unei accidentări, căpitanul Porter Troupe nici nu concepe să rateze meciul de la Galați.

Porter Troupe, CSM Târgu Jiu: ”Începe partea a doua a campionatului, cea mai importantă pentru noi, în care vom încerca să câștigăm cât mai multe meciuri, pentru a ne asigura o poziție care să ne permită să rămânem în Liga Națională și sezonul viitor. Voi juca la Galați, pentru că așa cum spuneam, este cea mai importantă parte a campionatului pentru noi și nu voi rata acest meci. Galați este o echipă puternică, însă vom merge acolo să luptăm. Mă cunoașteți ca și persoană, cred în echipa în care evoluez și această mentalitate nu se va schimba niciodată. Acum avem și o adiție nouă la echipă, Anthony Durham, care este un plus pentru noi, și care ne va ajuta foarte mult. Am încredere în echipa noastră. Sincer nu înțeleg foarte bine sistemul, însă noi trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci. Luăm fiecare meci în parte și încercăm să câștigăm meciurile pe care trebuie să le câștigăm și atunci vom rămâne în Liga Națională. Am spus încă de la început că nu concep ca echipa să retrogradeze”.

LIGA NAŢIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
Ediţia 2022-2023
GRUPA 11-18
Etapa 19
Sâmbătă, 4 februarie 2023
Galați, Sala Sporturilor Dunărea

Ora 18.30
Live pe FRBTV
CSM Galați – CSM Târgu Jiu

Comment here