Baschet

LNBM Getica95, Etapa 13. Sâmbătă, 16 decembrie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – Laguna București. Ethan Wright: ”Suntem încrezători că putem câștiga, iar o victorie ne menține șansele pentru TOP 10”

Sâmbătă, 16 decembrie, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu Laguna București, iar baschetbaliștii gorjeni țintesc o nouă victorie în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Partida de sâmbătă va începe la ora 18.00. Jucătorii lui Kresimir Basic sunt hotărâți să obțină un nou succes, care ar menține gruparea gorjeană în lupta pentru Top10. ”Suntem încrezători că putem câștiga, iar o victorie ne menține șansele pentru TOP 10”, a declarat înaintea confruntării de sâmbătă, baschetbalistul american Ethan Wright. 

Ethan Wright a fost cel mai eficient jucător al etapei din LNBM Getica 95. Baschetbalistul nostru a contribuit din plin la victoria senzațională obținută la Galați, meci în care extrema CSM Târgu Jiu a fost de neoprit, reușind să înscrie 35 de puncte. Baschetbalistul american își dorește victoria și în fața celor de la Laguna, un succes care ar menține gruparea din Târgu Jiu în lupta pentru Top 10. Ethan consideră că o apărare agresivă poate înclina balanța în favoarea echipei noastre. 

Ethan Wright, CSM Târgu Jiu: Am avut un meci foarte greu pe terenul lor, au condus jocul marea majoritate a timpului, astfel că, acum, trebuie să ne agățăm de avantajul terenului propriu. A fost o săptămână cu antrenamente importante și ne simțim pregătiți pentru acest meci. Este un meci în care avem motivația ridicată. Suntem încrezători că putem câștiga, iar o victorie ne menține șansele pentru TOP 10. Pentru a câștiga, trebuie să facem o apărare mai bună la perimetru. De asemenea, au oameni sub panou destul de buni, iar Smalwood este un jucător greu de apărat. Trebuie să ne facem jocul nostru, să împingem meciul spre tranziție și să ne apărăm agresiv. De asemenea, trebuie să fructificăm oportunitățile pe care le avem”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
SEZON 2023-2024
GRUPA  A
ETAPA 13
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 16 DECEMBRIE 2023, ORA 18.00
LIVE FRBTV
CSM TÂRGU JIU – ABC LAGUNA BUCUREȘTI

 

BILETE ONLINE PENTRU MECIUL CSM TÂRGU JIU – ABC LAGUNA BUCUREȘTI https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-abc-laguna-bucuresti.html

Ethan Wright a fost cel mai eficient jucător al etapei din LNBM Getica 95.

Comment here