Baschet

LNBM Getica95, Etapa 13. CSM Târgu Jiu vrea a treia victorie consecutivă în returul campionatului. Sâmbătă, 16 decembrie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – Laguna București

După succesul de la Galați, acolo unde baschetbaliștii lui Kresimir Basic au avut o revenire senzațională în repriza secundă, CSM Târgu Jiu vrea a treia victorie consecutivă în returul campionatului. Sâmbătă, 16 decembrie, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu Laguna București, într-un meci din etapa a 13-a din Grupa A din Liga Națională de Baschet Masculin Getica95. Baschetbaliștii gorjeni speră să aibă parte de o susținere masivă din partea suporterilor la acest meci. ”Ne dorim să umplem sala, avem un spirit de luptători, și cred că jucătorii merită acest lucru. Este mai ușor să joci când fanii sunt alături de tine”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei, antrenorul Kresimir Basic.

Gorjenii primesc vizita ultimei clasate, Laguna București, echipă care are înfrângeri pe linie. Antrenorul croat atrage însă atenția că formația bucureșteană, deși nu a câștigat vreun meci în acest sezon, este totuși o echipă periculoasă, care a pierdut greu în unele meciuri. Kresimir le cere jucătorilor săi să trateze meciul cu maximă seriozitate și crede că apărarea agresivă este cheia succesului în fața bucureștenilor. Antrenorul croat speră să vadă la meci cât mai mulți suporteri ai grupării gorjene, care să-i încurajeze pe băieții săi.

Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”La Galați, am câștigat un meci important și atmosfera este mai bună după victorii. Pentru noi, obiectivul clar este acela de a rămâne în ligă. Dacă putem să obținem mai mult, va fi cu atât mai bine. Laguna este un oponent puternic, au arătat asta prin jocul lor, chiar dacă rezultatele nu indică acest lucru. Au fost meciuri în care au fost combativi și este un adversar pe care trebuie să-l tratăm ca atare. Ca să câștigăm, trebuie să ne impunem jocul din primele minute și trebuie să ne concentrăm în defensivă, să avem o apărare agresivă. Este normal ca, atunci când legăm victorii, spectatorii și oamenii din jur să-și dorească mai mult, însă țelul nostru este să ne concentrăm pe fiecare meci. Ne dorim să umplem sala, avem un spirit de luptători, și cred că jucătorii merită acest lucru. Este mai ușor să joci când fanii sunt alături de tine”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
SEZON 2023-2024
GRUPA  A
ETAPA 13
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 16 DECEMBRIE 2023, ORA 18.00
LIVE FRBTV
CSM TÂRGU JIU – ABC LAGUNA BUCUREȘTI

BILETE ONLINE PENTRU MECIUL CSM TÂRGU JIU – ABC LAGUNA BUCUREȘTI https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-abc-laguna-bucuresti.html

Comment here