Baschet

CN U16 Masculin, Grupa 2, Etapa 3. Baschetbaliștii lui Adrian Roșu, victorie clară în ultimul meci al anului. ABC Galactica Brașov -CSM Târgu Jiu 57-94

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu a încheiat anul cu o victorie categorică, scor 94-57, pe terenul echipei ABC Galactica Brașov. Meciul, disputat sâmbătă, 16 decembrie, a contat pentru etapa a 3-a din Grupa 2, cu ABC Galatica Brașov. ”Am avut un meci bun în ciuda indisponibilităților. Apreciez foarte mult sufletul și dăruirea cu care au jucat băieții și modul în care au completat lipsurile destul de bine. Sunt mândru de ei”, a declarat antrenorul juniorilor U16, Adrian Roșu.

Final de an în forță pentru baschetbaliștii U16 CSM Târgu Jiu, care s-au deplasat în acest weekend la Brașov, acolo unde au obținut o victorie categorică în fața echipei Galactica Brașov. Băieții lui Adrian Roșu au dominat categoric partida, iar rezultatul final nu mai lasă loc de comentarii. S-a terminat 94-57 pentru CSM Târgu Jiu, în ciuda faptului că Adrian Roșu a avut și ceva probleme de efectiv la acest meci. Băieții care au făcut deplasarea la Brașov au avut însă o evoluție excelentă și-au reușit să-i suplinească cu brio pe cei care au lipsit, din motive obiective, la acest ultim meci al anului. Juniorii vor avea o săptămă de pauză, după care se vor întoarce la antrenamente, pentru a pregăti primul meci al anului 2024, care se va disputa la finalul lunii ianuarie, pe teren propriu, cu CSM Deva. 

Adrian Roșu, antrenor U16 CSM Târgu Jiu: ”Am avut un meci bun în ciuda indisponibilităților. Apreciez foarte mult sufletul și dăruirea cu care au jucat băieții și modul în care au completat lipsurile destul de bine. Sunt mândru de ei. Acum urmează o pauză de o săptămână pentru noi, având în vedere că următorul meci este pe 27 ianuarie. După pauză ne vom relua antrenamentele și trecem la muncă pentru îndeplinirea obiectivul”.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA VALORICĂ A
GRUPA 2, ETAPA 3

BRAȘOV, ZEIDEN ARENA

SÂMBĂTĂ, 16 DECEMBRIE, ORA 10.00
ABC GALATICA BRAȘOV – CSM TÂRGU JIU 57-94

Comment here