Handbal

CN Junioare 3. Junioarele 3 CSM Târgu Jiu vor juca în deplasare ultimul meci din acest an. Sâmbătă, 16 decembrie, ora 12.00: LPS FL. Fleșeriu Sebeș – CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru ultimul meci din acest an. Fetele pregătite de Paula Martinescu se vor deplasa pe terenul echipei LPS Fl. Fleșeriu Sebeș. Meciul contează pentru etapa a 12-a din Seria H a Campionatului Național și se va disputa sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 12.00. Gorjencele vor să încheie anul cu o victorie. ”Vom încerca să obținem victoria pentru a rămâne în cursa de calificare pentru Grupele Valoare”, a declarat înainte de plecarea spre Sebeș, antrenoarea Paula Martinescu.

Meci extrem de important pentru tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu. Fetele pregătite de Paula Martinescu vor să încheie anul cu o victorie, pentru a rămâne în cursa pentru un loc pe podium, acre să le asigure biletele pentru Grupele Valoare. Gorjencele sunt pe locul 4 în clasament, cu 16 puncte acumulate, la doar 3 puncte distanță de locurile 2 și 3. Gazdele de la Sebeș sunt pe locul 7, cu 6 puncte acumulate. În tur, gorjencele s-au impus categoric, scor 33-15, așa că gruparea gorjeană pornește ca favorită în această confruntare.

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Sâmbătă vom juca în deplasare la Sebeș, unde vom încerca să obținem victoria, pentru a rămâne în cursa de calificare pentru grupele valoare. În tur a fost un meci ușor, sperăm să ne facem și acum meciul cât mai ușor. Va fi un meci în care voi încerca să rulez cât mai multe componente ale lotului. Forza panterele!”

CSM TÂRGU JIU: Maria Cojocaru, Antonia Vîrțan, Alexia Vîrțan, Cleopatra Pîslaru, Diana Ștefu, Daniela Țoțan, Andrada Văduva, Anastasia Găvănescu, Miruna Popescu, Carla Logăscu, Adelina Dugaia, Raisa Pagnejer, Raisa Ion, Ștefania Chimerel, Yasmina Sfiea, Ștefania Ciobanu. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA H, ETAPA 12
SEBEȘ, SALA LPS
SÂMBĂTĂ, 16 DECEMBRIE 2023, ORA 12.00
LPS FL. FLEȘERIU SEBEȘ – CSM TÂRGU JIU

Comment here