Baschet

Începe RETURUL în LNBM Getica95! Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu vs. Dinamo București. Kresimir Basic: ”Îmi doresc foarte mult ca sala să fie plină. Este un meci foarte important pentru noi”

Începe returul în sezonul regulat din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Sâmbătă, 25 noiembrie, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu Dinamo București. Meciul contează pentru etapa a 10-a din Grupa A și va începe la ora 18.00. Pentru gruparea gorjeană este un meci extrem de important, iar baschetbaliștii își cheamă suporterii la sală pentru a susține echipa. ”Îmi doresc foarte mult ca sala să fie plină, să avem un sprijin real din tribune, pentru că de fiecare dată când se întâmplă asta, publicul devine al 6-lea jucător. Sper să avem o sală gălăgioasă, care să ne împingă de la spate, pentru că este un meci foarte important pentru noi”, a fost apelul făcut de antrenorul grupării gorjene, Kresimir Basic. 

Antrenamente intense, o modificare la nivel de lot și multă dorință de victorie! Aceasta este doar o parte din pregătirea pentru începutul returului, pe care baschetbaliștii gorjeni vor să-l înceapă cu dreptul. CSM Târgu Jiu vrea să bifeze al treilea succes stagional, dar pentru asta trebuie să treacă de Dinamo București. Se anunță un meci dificil, dar baschetbaliștii noștri sunt gata să dea totul pentru victorie, una extrem de importantă în lupta pentru ocuparea unui loc cât mai bun la finalul sezonului regulat. Gorjenii sunt la două puncte distanță de Dinamo. Oaspeții sunt pe 5, cu 11 puncte, cu 3 victorii și 5 eșecuri, în timp ce băieții lui Kresimir sunt pe 7, cu 9 puncte acumulate. În plus, baschetbaliștii CSM vor și revanșa după eșecul din prima etapă, dar au nevoie și de sprijinul suporterilor gorjeni.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA A
ETAPA 10
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 25 NOIEMBRIE 2025, ORA 18.00
LIVE PE FRB TV
CSM TÂRGU JIU – DINAMO BUCUREȘTI

Iubitorii de baschet și fanii echipei CSM TÂRGU JIU pot achiziționa bilete pentru meciul de baschet din Liga Națională de Baschet Masculin dintre CSM Târgu Jiu și Dinamo București, de sâmbătă, 25 noiembrie, ora 18.00, de pe platforma online blt.ro, accesând următorul link: https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-cs-dinamo-bucuresti.html

Comment here