Handbal

CN Junioare 3, G3V, Etapa 5. CSM Târgu Jiu -CSS Caracal 19-34

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a pierdut miercuri, 10 aprilie, partida disputată contra CSS Caracal, scor 19-34. Partida a contat pentru etapa a 5-a din Grupa 3 Valoare.

Handbalistele Paulei Martinescu au avut parte de o nouă partidă dificilă în Grupa 3 Valoare. Gorjencele își doreau să spargă gheața și să își treacă în cont prima victorie din grupă. Lucrurile nu au mers așa cum și-au dorit handbalistele noastre, care au primit vizita CSS Caracal, care s-a dovedit ai fi echipa mai bună în această confruntare. Aflate pentru prima dată în această fază a competiției, una cu adversari mult mai puternici, fetele Paulei Martinescu nu s-au regăsit nici în acest meci și-au cedat la o diferență destul de mare, scor 19-34. Gorjencele rămân deocamdată fără victorie în Grupa 3 Valoare, dar nu renunță la luptă. Paula Martinescu anunță că indiferent de adversar, fetele sale vor juca la victorie fiecare meci rămas din G3V. 

Paula Martinescu, antrenoare CSM Târgu Jiu Junioare 3: ”Din păcate nici în acest meci nu am reușit să spargem gheața. Obiectivul nostru a fost încă de la început accederea pentru prima dată în grupele valoare. Am visat și am dorit să facem o figură frumoasă și în aceste grupe, dar deocamdată mai avem nevoie de experiență la acest nivel și de multă muncă. Mai sunt 4 meciuri și le vom trata ca atare încercând să câștigăm și să ne bucuram de această aventură frumoasă”.

CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Ana Bîrlete 4g, Cleopatra Pîslaru 3g, Raisa Pagnejer 2g, Daniela Țoțan, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Sara Dungă 1g, Adelina Dugaia, Alexia Vârțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu 4g, Antonia Vârțan, Maria Cojocaru 4g, Carla Logăscu 1g, Maria Strinu. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II
GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 5
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
MIERCURI, 10 APRILIE 2024, ORA 13.00
CSM TÂRGU JIU – CSS CARACAL 19-34(10-16)

Comment here