Baschet

LNBM Getica 95. Meci 4, astăzi, ora 17.00: CSM Focșani -CSM Târgu Jiu. Kresimir Basic: ”Mai avem o singură șansă să întoarcem seria la Târgu Jiu și trebuie să credem în ea”

CSM Târgu Jiu se pregătește astăzi pentru o nouă confruntare cu CSM Focșani. În câteva ore, mai precis la ora 17.00 începe meciul 4 din seria de play-out a Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95. CSM Focșani conduce seria cu 2-1, dar gorjenii speră să echilibreze situația și să aducă meciul decisiv la Târgu Jiu. ”Mai avem o singură șansă să întoarcem seria la Târgu Jiu și trebuie să credem în ea”, a prefațat meciul de astăzi, antrenorul Kresimir Basic.

Astăzi, baschtebaliștii CSM Târgu Jiu sunt obligați să câștige meciul cu CSM Focșani, pentru a spera să aducă decisivul la Târgu Jiu. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic au pierdut confruntarea de marți după ce au controlat aproape tot meciul. Ultimele minute au aparținut gazdelor, care au întors tabela și au preluat conducerea seriei, la general. Dar atâta timp cât mai există o șansă, gorjenii trebuie să profite de ea. Pentru asta este însă nevoie de o partidă impecabilă a băieților noștri, care trebuie să creadă în șansa lor. Basic le cere, din nou, jucătorilor să fie concentrați la maximum pe toată durata partidei. ”Mai avem o singură șansă să întoarcem seria la Târgu Jiu și trebuie să credem în ea”, a declarat antrenorul Kresimir Basic.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OUT / TURUL 2
MECI 4

JOI, 2 MAI 2024, ORA 17.00
FOCȘANI, SALA POLIVALENTĂ
LIVE FRB TV 
CSM FOCȘANI – CSM TÂRGU JIU

Comment here