Handbal

Liga Florilor Mol. CSM Târgu-Jiu învinge Minaur și urcă pe 8 în clasament. Victoria CSM Târgu Jiu într-un nou set de imagini! Galerie foto

CSM Târgu Jiu a reușit să obțină, miercuri, o victorie entuziasmantă și importantă în lupta pentru evitarea locurilor de baraj. Cu Ekaterina Dzhukeva în mare formă, echipa de handbal s-a impus în fața Minaur Baia Mare, scor 29-25, la pauză 17-12. Dzhukeva a avut 19 parade, iar Andreea Chiricuță și Laura Moldovan au fost cele mai bune marcatoare ale echipei noastre, cu câte 7 goluri. După această victorie, CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 8 în Liga Florilor. 

Peste 800 de spectatori s-au aflat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu pentru a fi alături de handbalistele lui Liviu Andrieș, care au revenit într-un meci acasă după o lună. CSM Târgu Jiu și-a trecut în cont un nou succes în Liga Florilor și a făcut un pas uriaș în lupta pentru evitarea locurilor de baraj. Victoria este cu atât mai importantă cu cât a fost obținută la 4 goluri diferență, față de victoria la 2 goluri obținută de Baia Mare, în tur. Astfel, în caz de egalitate, CSM Târgu Jiu are avantajul meciurilor directe. 

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(19 intervenții), Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu– Bianca Ștefania Chiriță, Oana Maria Bucă, Helena Paulo Simao Gilda 5g, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 3g, Andreea Mihart, Mirabela Coteț 2g, Ira Zinatullina, Andreea Chiricuță 7g, Laura Moldovan 7g, Ana Maria Lopătaru, Florența Ilie 3g, Iuliia Andriichuk 1g, Ana Cătălina Ciolan 1g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

GALERIE FOTO: ALIN PEPTAN

Comment here