Baschet

LNBM Getica 95. Luni, 13 mai, ora 19.00: CSM Târgu Jiu – Laguna București. Underwood: ”Cred că încă avem o șansă bună să câștigăm această serie împotriva Lagunei”

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu vor juca luni, 13 mai, cel de-al doilea meci al seriei din play-out-ul Ligii Naționale Masculine de Baschet Getica 95, contra grupării Laguna București. După primul meci, Laguna conduce seria cu 1-0. Partida va începe la ora 19.00.

CSM Târgu Jiu nu a început așa cum și-ar fi dorit seria cu Laguna. Baschetbaliștii gorjeni au cedat pe final de meci, scor 75-78. Cu mai puțin de un minut înainte de fluierul de final al sirenei, tabela arăta 75-75. Din păcate, și în meciul cu Laguna, la fel ca în alte câteva partide din seriile de play-out, baschetbaliștii CSM Târgu Jiu nu au gestionat așa cum trebuie ultimele secvențe ale partidei. S-a întâmplat și în seria cu Galați, și în cea cu Focșani, iar acum și cu Laguna. Dimitrius Underwood a pus acest aspect și pe seama ghinionului, dar mult mai realist, căpitanul grupării gorjene consideră că marea problemă a fost apărarea în aceste meciuri, care nu a funcționat la parametrii din sezonul regulat sau din Grupa 11-18. Underwood este convins că CSM Târgu Jiu, dacă își corectează pe ultima sută de metri deficiențele din apărare, atunci va putea să câștige contra Lagunei. 

Dimitrius Underwood, CSM Târgu Jiu: ”Am avut și ghinion. În toate meciurile am fost foarte aproape, însă nu am reușit să le închidem. Trebuie să mergem înainte și să încercăm să încheiem sezonul așa cum ar trebui. Toată lumea își dorește ca aruncările de final să intre, mai ales cele care ar putea fi decisive, însă problema principală a fost apărarea. Cred că încă avem o șansă bună să câștigăm această serie împotriva Lagunei. În următorul meci ne vom baza și pe David Antonescu. Trebuie să corectăm micile greșeli, le-am dat șansa să înscrie ușor din preajma inelului, în special după recuperări ofensive. Au marcat destul de mult și pe șansa a doua, iar asta le-a dat încredere. Acolo trebuie să lucrăm”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OUT / TURUL 3
MECI 2
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
LUNI, 13 MAI 2024
ORA 19.00
CSM TÂRGU JIU – ABC LAGUNA BUCUREȘTI

Comment here