Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 9(restantă). Marți, 9 ianuarie, ora 17.45: CSM Târgu Jiu – SCM Timișoara. Cameron Oluyitan: ”Avem nevoie de suportul publicului. Ne vom lupta cu Timișoara și sper că va veni și un rezultat pozitiv”

Marți, 9 ianuarie, CSM Târgu Jiu va avea parte de o nouă confruntare importantă în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Echipa pregătită de Kresimir Basic va disputa partida restantă din etapa a 9-a în compania bănățenilor de la SCM Timișoara. Partida va începe la ora 17.45. Baschetbaliștii echipei noastre fac apel la suporteri să vină alături de echipă. ”Ne antrenăm din greu, avem nevoie de suportul publicului. Cu Timișoara trebuie să practicăm un joc fizic, să ne luptăm cu ei de la început până la sfârșit, și cred că va veni și un rezultat pozitiv”, a declarat americanul Cameron Oluyitan, care a prefațat duelul cu Timișoara. 

Sala Sporturilor va găzdui astăzi meciul restanță din turul sezonului regulat din Grupa A dintre CSM Târgu Jiu și SCM Timișoara, o confruntare care se anunță extrem de disputată. Cele două echipe au aceeași linie de clasament și ambele au șanse de a accede în Top 10. Pentru CSM Târgu Jiu este necesară victoria, singura variantă pentru a rămâne în calculele calificării în play-off. Baschetbaliștii grupării gorjene sunt încrezători că pot trece în această săptămână atât de Timișoara, cât și de Voluntari. Încrezător este și Cameron Oluyitan, baschetbalistul american fiind convins că echipa gorjeană, cu ajutorul fanilor, poate câștiga cele două partide. 

Cameron Oluyitan, CSM Târgu Jiu: ”Starea de spirit a rămas bună în ciuda înfrângerilor. Am fost combativi și am luptat în fiecare dintre aceste confruntări. Cred că putem să câștigăm cele două meciuri. Ne antrenăm din greu, avem nevoie de suportul publicului și cred că putem face două partide bune. Cu Timișoara trebuie să practicăm un joc fizic, să ne luptăm cu ei de la început până la sfârșit. Dacă vom respecta planul tactic, cred că va veni și un rezultat pozitiv. M-am acomodat repede aici, îmi plac colegii, staff-ul și felul cum decurg antrenamentele”.

*MECIUL VA FI TRANSMIS ÎN DIRECT DE DIGISPORT 2, PRIMA SPORT 2 ȘI FRB TV. 

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
SEZON 2023-2024
GRUPA A 
ETAPA 9 -RESTANTĂ
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
MARȚI 9 IANUARIE 2024
ORA 17.45
CSM TÂRGU JIU – SCM TIMIȘOARA

Comment here