Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 9(restantă). CSM Târgu Jiu, la primul meci pe teren propriu din 2024. Marți, 9 ianuarie, ora 17.45: CSM Târgu Jiu – SCM Timișoara

Săptămână extrem de importantă pentru echipa de baschet seniori a CSM Târgu Jiu, care are programate două partide în Grupa A din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Ambele meciuri se vor disputa pe teren propriu. Prima partidă, restanță din etapa a 9-a, este programată pentru marți, 9 ianuarie, de la ora 17.45, contra SCM Timișoara, în timp ce a doua partidă este programată pentru vineri 12 ianuarie, de la ora 18.00, contra celor de la CSO Voluntari. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic vor victoria contra bănățenilor pentru a se menține în lupta pentru un loc în Top 10. ”Pentru a ne păstra șansele la Top 10, trebuie să începem prin a câștiga primul meci împotriva Timișoarei. Trebuie să jucăm colectiv și să facem o apărare mult mai agresivă” a prefațat duelul de marți, antrenorul Kresimir Basic.

În primul meci pe teren propriu din 2024, CSM Târgu Jiu o întâlnește pe SCM Timișoara, o contracandidată pentru un loc în Top 10. Partida dintre CSM Târgu Jiu și SCM Timișoara este o restanță din etapa a 9-a, astfel că duelul dintre cele două formații este primul din acest sezon, iar baschetbaliștii lui Kresimir Basic vor să bifeze primul succes pe teren propriu din 2024. Suporterii gorjeni sunt așteptați la Sala Sporturilor pentru a susține echipa în acest meci foarte important.

*ATENȚIE! PUTEȚI PROCURA BILETE ONLINE PENTRU PARTIDA DINTRE CSM TÂRGU JIU ȘI SCM TIMIȘOARA DE PE blt.ro ACCESÂND URMĂTORUL LINK: https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-scm-timisoara.html

În acest moment, cele două echipe au aceași linie de clasament, fiecare cu câte 5 viictorii și 8 înfrângeri. Astfel, meciul de marți se anunță unul extrem de disputat, mai ales că cele două echipe au șanse de a accede în play-off. Accederea în Top 10 nu mai depinde doar de CSM Târgu Jiu. Gorjenii vor sta cu ochii și pe celelalte rezultate din Grupa A. Echipa noastră are nevoie de un joc al rezultatelor cât mai favorabil pentru a se menține în cursa pentru play-off. Pentru a putea continua calculele, elevii lui Basic trebuie să treacă de bănățenii de la SCM Timișoara. Antrenorul croat al grupării gorjene consideră că o apărare agresivă poate fi cheia victoriei contra Timișoarei. 

Kresimir Basic, antrenor CSM Târgu Jiu: “Din păcate, nu mai depindem doar de noi. Noi trebuie să începem cu a câștiga primul meci împotriva Timișoarei. Este o echipă foarte agresivă, care mută mingea rapid și găsește foarte repede soluții de finalizare. Şi noi trebuie să avem un joc rapid, pe care nu am putut să-l dezvoltăm în ultimele două meciuri. De asemenea, nu am putut să marcăm niște aruncări ușoare, deschise. Trebuie să jucăm colectiv și să facem o apărare mult mai agresivă. Timișoara are câțiva jucători care pot face diferența individual, dar punctul lor forte este jocul colectiv”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
SEZON 2023-2024
GRUPA A 
ETAPA 9 -RESTANTĂ
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
MARȚI 9 IANUARIE 2024
ORA 17.45
CSM TÂRGU JIU – SCM TIMIȘOARA

Comment here