Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 8. Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 19.30: CSO Voluntari – CSM Târgu Jiu(Live pe FRBT TV)

Finalul de săptămână vine cu un nou meci al CSM Târgu Jiu în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Gruparea gorjeană se va deplasa pe terenul echipei CSO Voluntari. Partida se va disputa sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 19.30 și contează pentru etapa a 8-a din Conferința A. Meciul poate fi urmărit și pe canalul de youtube al Federației Române de Baschet(FRBTV).

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă confruntare dificilă în acest weekend, cu CSO Voluntari, echipă pe care antrenorul Kresimir Basic o vede în top 5 echipe din campionat. Echipa din Voluntari este pe locul 4 în Conferința A, cu 4 victorii și 2 eșecuri, în timp ce gruparea ocupă în acest moment locul 7, cu 2 victorii și patru înfrângeri. Antrenorul croat recunoaște că gruparea gorjeană nu trece printr-o perioadă tocmai bună și speră ca baschetbaliștii să se regrupeze după partidele mai puțin reușite cu U Cluj și Rapid. Principalul echipei din Târgu Jiu vrea constanță în jocul baschetbaliștilor săi. 

Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Este o perioadă foarte dificilă, complicată, dar trebuie să ne descurcăm cu ceea ce avem la dispoziție și trebuie să găsim soluția să ieșim din această situație. Voluntari este o echipă cu pretenții, de primele cinci locuri. Mergem acolo să practicăm un baschet bun, vom vedea cât putem să stăm în joc, și încercăm să eliminăm aceste căderi din meciurile cu Rapid și Cluj”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA95
EDIȚIA 2023-2024
CONFERINȚA A
ETAPA 8
VOLUNTARI, SALA GABRIELA SZABO
SÂMBĂTĂ, 11 NOIEMBRIE 2023, ORA 19.30
LIVE PE FRBTV
CSO VOLUNTARI – CSM TÂRGU JIU

Comment here