Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 8. Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 19.30: CSO Voluntari – CSM Târgu Jiu. Jalen Dupree: ”Ne vom juca șansa noastră”

Baschetbaliștii gorjeni au astăzi parte de o nouă confruntare în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. CSM Târgu Jiu va juca de la ora 19.30 pe terenul echipei CSO Voluntari. Partida contează pentru etapa a 8-a din Conferința A și poate fi urmărită pe FRBTV, canalul de streaming al Federației Române de Baschet. 

”Ne vom juca șansa noastră”, au anunțat jucătorii CSM Târgu Jiu, care merg cu încredere la Voluntari, unde vor încerca să obțină un nou succes în Liga Națională. Băieții lui Kresimir Basic vor avea o misiune destul de dificilă pe terenul unei echipe cu pretenții la nivelul Ligii Naționale. Venit în vara acestui an la Târgu Jiu, americanul Jalen Dupree se simte bine la noua sa echipă. Baschetbalistul american crede că CSM Târgu Jiu are nevoie de mai multă energie și agresivitate pe întreaga durată a partidei pentru a putea obține un rezultat pozitiv. 

Jalen Dupree, CSM Târgu Jiu: ”Fiecare meci are provocările lui și dacă vom lupta, vom avea șansa noastră. Spre deosebire de meciurile trecute, vrem, și în repriza a doua a confruntării, să intrăm cu mai multă energie și agresivitate. Liga din România este una fizică, încă mă adaptez aici, dar sunt fericit pentru alegerea făcută”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA95
EDIȚIA 2023-2024
CONFERINȚA A
ETAPA 8
VOLUNTARI, SALA GABRIELA SZABO
SÂMBĂTĂ, 11 NOIEMBRIE 2023, ORA 19.30
LIVE PE FRBTV
CSO VOLUNTARI – CSM TÂRGU JIU

Comment here