Fotbal

CJ Juniorii C, Etapa 8. CSM Târgu Jiu 2 – Minerul Motru 1-2

Seria meciurilor din acest weekend a fost deschisă vineri, 3 noiembrie, de Juniorii C pregătiți de Florin Popete și Cătălin Trofin. CSM Târgu Jiu 2, Grupa 2010, a pierdut, la limită, scor 1-2, confruntarea disputată pe teren propriu, contra celor de la Minerul Motru. Meciul a contat pentru etapa a 8-a din Campionatul Județean. 

CSM Târgu Jiu Grupa 2011 a stat în această etapă. În acest weekend a evoluat doar echipa a doua, Grupa 2010, și nu a jucat deloc rău. Meciul cu formația din Motru a fost unul foarte echilibrat. La pauză a fost 1-1. Și repriza secundă a fost echilibrată. Meciul a fost decis de o execuție foarte bună venită din partea unui jucător de la echipa motreană. Florin Popete și-a felicitat elevii pentru modul cum au abordat partida, chiar dacă au părăsit terenul învinși.

Florin Popete, antrenor CSM Târgu Jiu2 Juniori C: ”Așa cum ne așteptam am fost un meci greu, în care am întâlnit o echipă bună și în care am simțit forța fizică a adversarilor. Țin să îmi felicit jucătorii pentru atitudinea avută la acest meci. Am condus autoritar prima repriză, în care adversarii nu și-au creat ocazii, dar din păcate o greșală și o execuție foarte bună au decis jocul. Cu mai multă atenție puteam să câștigăm acest meci. Felicitări tuturor juniorilor pentru jocul prestat. Capul sus și mergem înainte”.

Pentru CSM Târgu Jiu a marcat David Bucă.

CSM Târgu Jiu2 Juniori C -Lot grupa 2010: Matei Băloi, Robert Bibanu, David Bucă, Raul Burleanu, Alexandru Ciocâlteu, David Cucu, Eduard Dăianu, Andrei Dănescu, Patrick Drugea, David Feroiu, Tudor Grecu, Adrian Ghinea, David Giorgi, Mario Gureanu, Gabriel Ilinca, Andrei Ionică, Rareș Ivașcu, Ionuț Izdrugă, Mihai Marcu, Ianis Miuț, Iulian Sârbu Gugu, Gabriel Stăniloiu, Darius Peagu, Rabin Popescu, Ianis Popete, Lucas Preda. 

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI C
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 8
TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TEREN SINTETIC
VINERI, 03.11.2023, Ora 15.00
CSM TÂRGU JIU2 – CS MINERUL MOTRU 1-2(1-1)

Comment here