Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 6. Baschetbaliștii gorjeni, duel cu echipa campioană a României. Sâmbătă, 28 octombrie, ora 18.00: U BT Cluj Napoca – CSM Târgu Jiu

Meci greu la finalul săptămânii pentru baschetbaliștii CSM Târgu Jiu. Sâmbătă, 28 octombrie, în BT Arena din Clun Napoca, jucătorii pregătiți de Kresimir Basic vor da piept cu echipa campioană, U BT Cluj Napoca. Meciul contează pentru etapa a 6-a din Conferința A din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Partida va începe la ora 18.00 și poate fi urmărită pe canalul de youtube al Federației Române de Baschet, FRBTV.

CSM Târgu Jiu va avea parte în acest weekend de cel mai greu meci din acest tur de campionat. Gorjenii merg în inima Transilvaniei pentru meciul cu echipa campioană a României, U BT Cluj Napoca. Kresimir Basic știe că echipa sa va avea de înfruntat cea mai bună grupare baschetbalistică din România. Antrenorul croat speră ca baschetbaliștii săi să ridice cât mai mult nivelul jocului în confruntarea de la Cluj. 

Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Clujul este o forță în Europa, campioana României, o echipă agresivă, cu ambiții mari și un roster adânc. Ştim ce ne așteaptă acolo, de aceea trebuie să ne facem jocul nostru, să jucăm în stilul nostru și să considerăm că va fi un meci foarte bun de pregătire. Trebuie să stăm cât mai mult la un nivel apropiat de al lor”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA95
EDIȚIA 2023-2024
CONFERINȚA A
ETAPA 6
CLUJ NAPOCA, SALA POLIVALENTĂ BT ARENA
SÂMBĂTĂ, 28 OCTOMBRIE 2023, ORA 18.00
LIVE PE FRBTV
U BT CLUJ NAPOCA – CSM TÂRGU JIU

Comment here