Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 6. Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu, misiune dificilă pe terenul campioanei. U BT Cluj Napoca – CSM Târgu Jiu, sâmbătă, 28 octombrie, ora 18.00

Misiune dificilă în Ardeal pentru baschetbaliștii CSM Târgu Jiu. Maine, într-un meci din etapa a 6-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, CSM Târgu Jiu va juca cu echipa campioană a României, U BT Cluj Napoca. Meciul din BT Arena va începe la ora 18.00. ”Suntem conștienți de gabaritul și valoarea adversarului, însă ne-am pregătit foarte bine săptămâna aceasta și vom încerca să obținem un rezultat cât mai bun”, a prefațat meciul de la Cluj, Adrian Vaida.

Prezent la conferința de presă premergătoare partidei de la Cluj, Adrian Vaida, baschetbalistul sosit în vara acestui an la Târgu Jiu, este conștient de forța echipei din Cluj, dar spune că el și colegii lui au tras tare la antrenamentele din această săptămână pentru a se prezenta la un nivel cât mai bun în confruntarea de la Cluj.

Adrian Vaida, CSM Târgu Jiu: ”Suntem conștienți de gabaritul și valoarea adversarului, însă ne-am pregătit foarte bine săptămâna aceasta și vom încerca să obținem un rezultat cât mai bun. Sunt meciuri în care poți să vezi la ce nivel ești, dacă te poți compara cu astfel de jucători. Din punctul meu de vedere, orice se poate întâmpla”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA95
EDIȚIA 2023-2024
CONFERINȚA A
ETAPA 6
CLUJ NAPOCA, SALA POLIVALENTĂ BT ARENA
SÂMBĂTĂ, 28 OCTOMBRIE 2023, ORA 18.00
LIVE PE FRBTV
U BT CLUJ NAPOCA – CSM TÂRGU JIU

Comment here