Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 6. Astăzi, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – Rapid București. Alexandru Berca: ”Sperăm să obținem un rezultat pozitiv cu ajutorul fanilor”

Zi de meci în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Duminică, 5 noiembrie, de la ora 18.00, CSM Târgu Jiu va juca împotriva celor de la Rapid București, întru-un meci care contează pentru etapa a 6-a. Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu își cheamă suporterii la sală. ”Sperăm să obținem un rezultat pozitiv cu ajutorul fanilor”, a declarat Alexandru Berca, la conferința de presă premergătoare partidei cu Rapid București.

După duelul de sâmbătă al echipelor de handbal feminin de la CSM Târgu Jiu și Rapid București, duminică este rândul baschetbaliștilor de la cele două cluburi să se confrunte în Sala Sporturilor. CSM Târgu Jiu vs. Rapid București se anunță un meci extrem de interesant. Gorjenii spun că atmosfera în cadrul echipei este una bună, în ciuda eșecului înregistrat pe terenul campioanei, U BT Cluj Napoca. Alex Berca a adus aminte că formația gorjeană a făcut un meci foarte bun contra Rapidului în Cupa României, atunci când a pus probleme reale grupării din Giulești. Baschetbalistul gorjean speră ca formația gorjeană să primească sprijinul fanilor gorjeni pentru a putea scoate un rezultat pozitiv împotriva Rapidului.

Alexandru Berca, CSM Târgu Jiu: ”Este o atmosferă bună în vestiar, ne-am antrenat foarte bine și nu suntem descurajați de rezultatul de la Cluj. Suntem o echipă combativă, avem șansa noastră și am demonstrat asta și în meciul de Cupă cu Rapid. Sperăm să obținem un rezultat pozitiv cu ajutorul fanilor”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA95
EDIȚIA 2023-2024
CONFERINȚA A
ETAPA 6
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 5 NOIEMBRIE 2023, ORA 18.00
LIVE PE FRBTV
CSM TÂRGU JIU – RAPID BUCUREȘTI

Comment here