Fotbal

CN U19, Play-off, Etapa 1. CSM Târgu Jiu U19, înfrângere la debutul în play-off. CSM Târgu Jiu – Corvinul Hunedoara 1-3. Juniorii U17 CSM Târgu Jiu au terminat la egalitate cu Corvinul, scor 0-0

Juniorii U19 CSM Târgu Jiu au început cu o înfrângere seria meciurilor din play-off-ul Seriei a 7-a din Campionatul Național. Duminică, 5 noiembrie, gorjenii au pierdut, pe teren propriu, scor 1-3, în fața celor de la Corvinul Hunedoara. ”Băieții trebuie felicitați pentru ambiția cu care au jucat, dar din păcate astăzi nu am avut și un gram de noroc”, a declarat antrenorul juniorilor U19, Alin Poenaru.

Fotbaliștii pregătiți de Alin Poenaru și Florin Popete au început bine jocul cu Corvinul. Gorjenii și-au creat câteva oportunități de a marca în prima parte a jocului, dar acțiunile bine construite au rămas fără finalitate pe tabela de marcaj. Astfel, cele două echipe au intrat la vestiare, la egalitate, scor 0-0. Și debutul reprizei secunde a fost dominat tot de jucătorii gorjeni, dar fără a concretiza pe tabelă. Hunedorenii au fost cei care au deschis scorul. Gorjenii au revenit în atac și-au scos un penalty, din care au egalat situația. În încercarea de a obține victoria, jucătorii grupării gorjene au fost surprinși pe contraatac, pe final de meci, în minutele 86 și 93. S-a terminat 1-3. Golul grupării gorjene a fost marcat de Albert Filip. Alin Poenaru și-a felicitat jucătorii pentru modul în care au abordat partida. 

Alin Poenaru, antrenor Juniori U19 CSM Târgu Jiu: ”Un joc bun făcut de băieții noștri, cu atitudine și determinare. Prima repriză a fost în totalitate a noastră. Am avut două ocazii singur cu portarul, dar din păcate am intrat la cabine cu un scor de egalitate. În repriza a doua, pe dominarea noastră, am luat gol, iar cu 15 minute înainte de final am egalat din penalty. În ultimele 10 minute am forțat victoria, din păcate însă în min.86 și 90+3, am luat două goluri. Băieții trebuie felicitați pentru ambiția cu care au jucat, dar din păcate astăzi nu am avut și un gram de noroc”.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Gheorghe Ciortan, Mario Țambu, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Albert Mircioiu, Mihnea Tutunaru, Silviu Ilinca, Ștefan Belea, Dragoș Blaj, Ricardo Saic, Andrei Trancău, Alexandru Lăpădat, Andrei Poenaru, Andrei Pătrașcu, Mario Păunescu, Adrian Rasoveanu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

Și Juniorii U17 au început astăzi seria meciurilor din play-off-ul Seriei a 7-a din Campionatul Național. Băieții lui Sorin Vintilescu au făcut un meci foarte bun și-au ținut în șah una dintre favoritele la câștigarea seriei, Corvinul Hunedoara. S-a terminat 0-0. 

Sorin Vintilescu, antrenor CSM Târgu Jiu U17: ”Băieții au făcut un meci bun, cu o echipă foarte puternică. Să nu uităm că jucăm cu copii mai mici ca vârstă cu 1 și 2 ani. Sunt mândru de băieții mei și îi felicit din toata inima!”

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Ionuț Buță, Răzvan Manolache, Luis Pilea, Eric Tita, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea, Silviu Ilinca. Antrenor: Sorin Vintilescu.

Etapa viitoare, pe 12 noiembrie, cele două echipe de juniori ale CSM Târgu Jiu vor juca în deplasare, cu CS Ghiroda.

Comment here