Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 23. CSM Târgu Jiu- CSM Petrolul Ploiești, sâmbătă, 9 martie, ora 18.00. Berculescu: ”Trebuie să fim agresivi în apărare. Noi trebuie să impunem ritmul în acest meci”

Sâmbătă, 9 martie, zi de meci în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. În runda cu numărul 23 din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, CSM Târgu Jiu primește vizita grupării prahovene, CSM Baschet Petrolul Ploiești. Partida va începe la ora 18.00, iar suporterii gorjeni sunt aștepați în număr cât mai mare pentru a susține echipa. Victoria le asigură gorjenilor un loc în primele patru poziții din Grupa 11-18. ”Trebuie să fim mult mai agresivi în apărare, asta este clar. În același timp, noi trebuie să impunem ritmul”, a prefațat partida din acest weekend, Camil Berculescu.

*IMPORTANT – S-au pus în vânzare bilete online pentru confruntarea dintre CSM Târgu Jiu și CSM Ploiești. Suporterii pot achiziționa biletele de pe platforma blt.ro accesând următorul link:  https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-petrolul-ploiesti-baschet-masculin.html

Partidă extrem de importantă pentru CSM Târgu Jiu, care țintește victoria pentru a termina pe o poziție cât mai bună la finalul Grupei 11-18. Un succes în fața celor de la Ploiești le-ar face viața mai ușoară baschetbaliștilor lui Kresimir Basic în play-out, atunci când ar beneficia de avantajul terenului propriu. Camil Berculescu spune că atmosfera este una bună în vestiarul CSM Târgu Jiu. Berculescu mizează pe o apărare agresivă în confruntarea cu Petrolul, echipă pe care CSM Târgu Jiu a reușit să o invingă în tur, la limită, scor 99-98. 

Camil Berculescu, CSM Târgu Jiu: ”Atmosfera este în regulă. Este tot pe aceeași linie favorabilă nouă. Am putea să reglăm intensitatea cu care intrăm în jocuri. Este ceva de menționat, faptul că nu ne-am găsit ritmul colectiv, dar, raportându-ne la intensitate, este un semn de întrebare. O să facem de așa natură încât să intrăm cu un ritm mult mai bun, o intensitate mult mai mare. Trebuie să fim mult mai agresivi în apărare, asta este clar. În același timp, noi trebuie să impunem ritmul. O să fiu foarte sincer, este cea mai bună chimie pe care am avut-o vreodată la echipa de baschet. Cel mai frumos nucleu pe care l-am avut. Ne-am găsit cu toții foarte bine de la începutul sezonului. În momentul de față, pentru mine este cel mai frumos an, comparabil cu echipa de la Universitatea în Divizia B, când eram junior”.

CSM TÂRGU JIU – CSM BASCHET PETROLUL PLOIEȘTI
LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA 11-18
ETAPA 23
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 9 MARTIE 2024, ORA 18.00

Comment here