Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 22. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic vor să bifeze a 4-a victorie consecutivă din Liga Națională. Sâmbătă, 2 martie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu -SCM Craiova

Baschetul spectacol revine în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, într-o nouă confruntare oltenească în Liga Națională. Într-un meci care contează pentru etapa a 22-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, CSM Târgu Jiu va juca sâmbătă, 2 martie, cu SCM Craiova. Partida va începe la ora 18.00. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic vor să bifeze a 4-a victorie consecutivă din Liga Națională. ”Pentru a obține victoria, trebuie să fim sută la sută concentrați, să urmăm planul de joc și să avem o zi bună în ceea ce privește eficiența aruncărilor”, a prefațat partida de sâmbătă, antrenorul Kresimir Basic, care speră ca publicul gorjean să fie din nou alături de echipă. 

*Echipa noastră are nevoie de victorie pentru îndeplinirea obiectivului, dar are nevoie și de suportul fanilor pentru a-și trece în cont o nouă victorie. Hai la sală! Hai CSM Târgu Jiu!

ATENȚIE* S-au pus în vânzare bilete online pentru partida de sâmbătă, 2 martie, dintre CSM Târgu Jiu și SCM Craiova. Suporterii pot achiziționa bilete de pe platforma blt.ro accesând următorul link: https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-scmu-craiova-baschet-masculin.html

După o pauză cauzată de meciurile echipei naționale, Liga Națională revine în atenție la finalul acestei săptămâni. Runda cu numărul 22 programează la Târgu Jiu o confruntare extrem de interesantă între două dintre echipele care reprezintă Oltenia în Liga Națională, CSM Târgu Jiu și SCM Craiova. În lupta pentru o clasare cât mai bună la finalul Grupei 11-18, CSM Târgu Jiu țintește o nouă victorie. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic trebuie să treacă de SCM Craiova. Gruparea gorjeană este pe locul 2 în Grupa 11-18, cu 17 puncte, în timp ce gruparea din Bănie este pe locul 3, cu 16 puncte. Basic le cere jucătorilor săi concentrare maximă la meciul de sâmbătă pentru a trece de Craiova. Încântat de modul în care publicul a susținut echipa la partida precedentă, cu Vâlcea, antrenorul Kresimir Basic speră ca suporterii din Târgu Jiu să aibă aceeași reacție și în meciul contra Craiovei.

Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Pentru a obține victoria, trebuie să fim sută la sută concentrați, să urmăm planul de joc și să avem o zi bună în ceea ce privește eficiența aruncărilor. Este important ca la început de meci să înscriem aruncările deschise pe care le vom avea. Jucătorii se simt altfel când au susținere din tribune, chiar vorbeau la finalul meciului că am avut o atmosferă minunată la jocul cu Vâlcea. Sperăm ca suporterii să fie din nou alături de noi într-un număr cât mai mare. Jucătorii au revenit foarte bine după această pauză, chiar sper să se fi deconectat puțin, pentru că am avut meciuri importante și tensionate, de aceea au avut câteva zile în plus de vacanță. La cum se antrenează, la cum se pregătesc, nu se simte că a fost această pauză de 10 zile.

 

CSM TÂRGU JIU – SCM CRAIOVA
LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA 11-18 / ETAPA 22
SÂMBĂTĂ 2 MARTIE 2024
ORA 18.00
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU

Comment here