Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 21. CSM Târgu Jiu țintește a treia victorie consecutivă din Grupa 11-18. Sâmbată, 10 februarie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu -CS Vâlcea

CSM Târgu Jiu are programată în acest weekend o nouă etapă în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Sâmbătă, 10 februarie, în runda cu numărul 21, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CS Vâlcea 1924. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic țintesc a treia victorie consecutivă din Grupa 11-18. “Ştim că ne va aștepta un meci foarte dificil. Trebuie să avem o apărare corespunzătoare, să controlăm ofensiva lor, să fructificăm avantajul terenului propriu”, a declarat antrenorul kresimir Basic, care a prefațat confruntarea cu echipa din județul vecin.

*Partida dintre CSM Târgu Jiu și CS Vâlcea 1924 va începe la ora 18.00.
**ATENȚIE! S-AU PUS ÎN VÂNZARE BILETE ONLINE PENTRU PARTIDA DE SÂMBĂTĂ. TICHETELE POT FI ACHIZIȚIONATE ACCESÂND URMĂTORUL LINK https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-cs-valcea-1924-baschet-masculin.html

La o lună de zile distanță de precedentul meci de pe teren propriu, baschetbaliștii gorjeni revin pe parchetul din Sala Sporturilor cu gândul doar la victorie. CSM Târgu Jiu a început în forță Grupa 11-18, cu două victorii în deplasare. Gorjenii s-au impus senzațional la Ploiești, scor 99-98, dar și la Focșani, scor 93-75. În lupta pentru o clasare cât mai bună în grupă, care să-i avantajeze în faza a 3-a a campionatului, baschetbaliștii noștri vor a treia victorie consecutivă din Grupa 11-18. Gorjenii primesc vizita celor de la CS Vâlcea, iar Kresimir Basic atrage atenția că echipa din județul vecin este una destul de incomodă, care a reușit câteva rezultate surprinzătoare în sezonul regulat. Singura problemă de lot este cea a lui Octavian Popa Calotă, care nu este încă refăcut. În schimb, Basic se poate baza pe noua achiziție Milan Luzaic, care și-a făcut debutul pentru CSM Târgu Jiu în meciul de la Focșani, astfel că partida cu Vâlcea va fi primul meci în fața propriilor suporteri pentru baschetbalistul bosniac, dar și pe tânărul baschetbalist român, David Antonescu, noua achiziție a grupării gorjene. Kresimir Basic mizează pe un joc bun în apărare, care poate aduce un nou succes grupării gorjene.

Kresimir Basic, antrenor CSM Târgu Jiu: “Ştim că ne va aștepta un meci foarte dificil, Vâlcea a avut o evoluție foarte bună în prima parte a campionatului, când a câștigat împotriva unor echipe de top. Este o echipă agresivă, care marchează enorm de mult, însă pentru a câștiga acest meci și noi trebuie să răspundem în același mod. Trebuie să avem o apărare corespunzătoare, să controlăm ofensiva lor, să fructificăm avantajul terenului propriu. Venirile jucătorilor sunt foarte importante, pentru că putem suplini eventualele accidentări, iar antrenamentele sunt mult mai bune, mult mai competitive, iar cu acest roster putem să scoatem și mai mult de la jucătorii localnici”.

CSM TÂRGU JIU – CS VÂLCEA 1924
LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
GRUPA 11-18 / ETAPA 21
SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE 2024, ORA 18.00
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
LIVE FRBTV

Comment here