Baschet

Liga 1 de Baschet Masculin, Etapa 16. Baschetbaliștii lui Adi Roșu, o nouă confruntare în Grupa A. Duminică, 11 februarie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu2 – SCM 2 Timișoara

Sala Sporturilor găzduiește la finalul acestei săptămâni două meciuri extrem de atractive la nivelul primelor două ligi de baschet masculin din România. Sâmbătă, 10 februarie, de la ora 18.00, CSM Târgu Jiu va da piept cu CS Vâlcea în Liga Națională, în timp ce duminică, 11 februarie, tot de la ora 18.00, echipa a doua a clubului nostru, CSM Târgu Jiu2 se va confrunta cu SCM 2 Timișoara, într-o nouă rundă din Liga 1 de Baschet Masculin. Partida contează pentru etapa a 16-a din Grupa A.

Echipa pregătită de Adrian Roșu își continuă în acest weekend seria meciurilor din Grupa A din eșalonul secund al baschetului românesc, cu o confruntare pe teren propriu contra bănățenilor de la SCM 2 Timișoara. Cele două echipe sunt vecine de clasament. Oaspeții ocupă locul 4, cu 22 de puncte, în timp ce gorjenii sunt pe 5, 21 de puncte. Duminică, baschetbaliștii lui Adi Roșu vor să-și treacă în cont a 7-a victorie din acest sezon, dar vor și o revanșă în fața echipei din Banat. În tur, gorjenii nu au prins o zi tocmai bună și au pierdut fără drept de apel. 

Adi Roșu, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Meciul cu Timișoara din tur a fost unul foarte slab din punctul de vedere al jocului nostru. Vrem să reparăm imaginea cu care am plecat de la Timișoara, iar meciul de duminică să dăm totul pe teren și să câștigăm acest meci”.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
SEZONUL 2023-2024
GRUPA A
ETAPA 16
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 11 FEBRUARIE 2024, ORA 18.00
LIVE PE FRBTV
CSM TÂRGU JIU2 – SCM 2 TIMIȘOARA

Comment here