Baschet

CN U13 Masculin, Faza II. Baschetbaliștii lui Toma Popescu vor juca, pe teren propriu, meciurile din cadrul Turneului 1 din Grupa F. PROGRAM

Echipa de baschet masculin U13 a CSM Târgu Jiu va disputa, pe teren propriu, meciurile din cadrul Turneului 1 din Grupa F. Pe 10 și 11 februarie 2024, Sala Voievod Litovoi din Târgu Jiu va fi gazda meciurilor în care se vor confrunta CSM Târgu Jiu, ACS Champions Buc-Cra, ACS Junior Craiova și ACS Heart Drobeta Turnu Severin. ”Ne dorim să câștigăm turneul și să mergem în faza a 3-a a campionatului. Primele doua echipe din grupă se califică și acesta este obiectivul nostru”, ne-a declarat antrenorul Toma Popescu.

Baschetbaliștii lui Toma Popescu au început în forță anul, cu două victorii în cadrul primului turneu oficial din acest sezon. Tinerii baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au trecut atunci fără probleme de ACS CS Drobeta Turnu Severin, scor 91-28, și de CSS Târgu Jiu, scor 87-16, și-au trecut la pas în faza a doua a campionatului. În această fază a competiției, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa F, alături de ACS Champions Buc-Cra, ACS Junior Craiova și ACS Heart Drobeta Turnu Severin. Primul turneu se dispută la Târgu Jiu, iar returul este programat pentru finalul lunii februarie. Tinerii baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au gânduri mari pentru turneul de la Târgu Jiu. Vor să câștige turneul și atacă primele două poziții din grupă, care duc în faza superioară a competiției. 

Toma Popescu, antrenor echipa de baschet masculin U13 CSM Târgu Jiu: ”Ne pregătim pentru un nou turneu, la finalul căruia sperăm să avem un bilanț pozitiv. Din cele trei echipe, doar cea de la Champion Craiova este o necunoscută pentru noi. Cu Severinul am jucat în primul turneu, iar cu cei de la Juniors Craiova am avut două partide amicale în decembrie, în care am împărțit victoriile. Ne dorim să câștigăm turneul și să mergem în faza a 3-a a campionatului. Primele doua echipe din grupă se califică și acesta este obiectivul nostru. Am mare încredere în acești copii și cred că putem forma un grup puternic, un grup care va putea juca în timp un baschet de calitate”.

LOT U13 M CSM TÂRGU JIU: Tudor Crîngulescu, Flavius Lupulescu, Horia Sgondea, David Marin, Andrei Popescu, Radu Pescaru, Damian Covrig, Darius Deaconescu, Alexandru Folcuți, Boris Făiniș, Ianis Trăistaru, Octavian Bumbaru. Antrenor: Toma Dorin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA F / TURNEU 1
TÂRGU JIU, 10-11 FEBRUARIE, SALA VOIEVOD LITOVOI
SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE 2024, ORA 13.00
CSM TÂRGU JIU – ACS CHAMPIONS BUC-CRA
SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE 2024, ORA 20.00
CSM TÂRGU JIU – ACS CS HEART DROBETA TURNU SEVERIN
DUMINICĂ, 11 FEBRUARIE 2024, ORA 12.00
CSM TÂRGU JIU – ACS JUNIOR CRAIOVA

Comment here