Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 17. Vineri, 12 ianuarie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – CSO Voluntari. Adrian Vaida: ”Vrem să câștigăm acest meci. Sper să le punem probleme mari celor de la Voluntari”

Baschetul de primă ligă revine astăzi în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, care va găzdui partida dintre CSM Târgu Jiu și CSO Voluntari. Meciul contează pentru etapa a 17-a din Liga Națională de Baschet Masculin și va începe la ora 18.00. Baschetbaliștii gorjeni vor victoria pentru a se menține în lupta pentru play-off. ”Ne propunem să câștigăm ca de fiecare dată. Intrăm pe teren să dăm tot ce avem mai bun din noi, să ne concentrăm, și să le punem probleme mari celor de la Voluntari”, a prefațat partida de astăzi, extrema CSM Târgu Jiu, Adrian Vaida.

Sezonul regulat din Liga Națională se apropie de final, iar grupările angrenate în Grupa A își fac ultimele calcule pentru play-off și play-out. Și CSM Târgu Jiu își face calculele pentru accederea în play-off. Gorjenii vor victoria cu Voluntari, dar stau cu ochii și pe partida dintre Dinamo și Timișoara, care se dispută tot astăzi. În condițiile date, partida de astăzi de la Târgu Jiu se anunță una extrem de interesantă și cu o miză aparte pentru gruparea gorjeană. Atmosfera în vestiarul echipei gorjene este una foarte bună după victoria contra Timișoarei, spune Adrian Vaida. Baschetbalistul echipei noastre este convins că CSM Târgu Jiu poate obține victoria și în fața Voluntariului. 

Adrian Vaida, CSM Târgu Jiu: ”Atmosfera e mult mai bună, mai ales după o victoria cu Timișoara. Ne propunem să câștigăm ca de fiecare dată. Vom merge să dăm tot ce avem mai bun din noi, să ne concentrăm, să respectăm indicațiile antrenorului și consider că le vom pune probleme mari celor de la Voluntari. Având în vedere că cei de la Voluntari au pierdut împotriva celor de la Dinamo, iar noi i-am bătut pe cei de la Dinamo, eu zic că nimic nu este imposibil și nu ar fi o mare surpriză să câștigăm. Ar trebui să facem ceea ce facem de obicei, să fim foarte agresivi în apărare, să nu le dăm șansa să construiască și să mișcăm mingea cât mai mult, să căutăm omul liber și să ne ajutăm reciproc”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
SEZON 2023-2024

GRUPA A 
ETAPA 17
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
VINERI 12 IANUARIE 2024
ORA 18.00
LIVE PE FRBTV
CSM TÂRGU JIU – CSO VOLUNTARI

CSM TÂRGU JIU CONTINUĂ LUPTA PENTRU TOP 10! ECHIPA NOASTRĂ ARE NEVOIE DE SUSȚINERE ȘI LA MECIUL CU CSO VOLUNTARI. PUTEȚI CUMPĂRA ACUM BILETE ONLINE PENTRU MECIUL DE VINERI 12 IANUARIE, DE LA ORA 18.00 DE PE PLATFORMA blt.ro ACCESÂND URMĂTORUL LINK: https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-cso-voluntari-baschet-masculin.html

Comment here