Baschet

CN U14 Masculin. Juniorii lui Carlos Popescu, primul turneu din 2024. CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu cu FC Argeș Pitești și CSM Focșani

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Târgu Jiu va disputa, pe teren propriu, primul turneu din 2024. Echipa pregătită de Carlos Popescu va juca în acest weekend contra FC Argeș Pitești și CSM Focșani. ”Sperăm să punem în practică cât mai mult din ce am pregătit în tot acest interval dintre manșa tur și retur. Suntem încrezători în privința celor două meciuri. Teoretic, ar trebui să rămânem în cărți pentru accederea în faza superioară”, a declarat antrenorul Carlos Popescu, care a anunțat astfel obiectivul echipei sale pentru acest turneu.

Baschetbaliștii juniori reiau la finalul acestei săptămâni seria meciurilor oficiale din sezonul 2023-2024. Primul turneu din acest an va fi găzduit de Sala Voievod Litovoi. Primul meci este programat sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 12.00, contra FC Argeș Pitești, în timp ce a doua partidă a juniorilor de la CSM Târgu Jiu este programată pentru duminică, 14 ianuarie, de la ora 10.30. Antrenorul Carlos Popescu speră ca elevii săi să înceapă anul cât mai bine, cu două victorii, care să mențină echipa gorjeană în cărți pentru accederea în faza superioară a competiției. 

Carlos Popescu, antrenor CSM Târgu Jiu U14 Masculin: ”Sâmbătă și duminică beneficiem de terenul propriu, în postura de gazde a primului turneu din acest an. Sperăm să punem în practică cât mai mult din ce am pregătit în tot acest interval dintre manșa tur și retur. Suntem încrezători în privința primului joc al turneului împotriva piteștenilor, chiar dacă în manșa tur am pierdut la o diferență suficientă însă, repet, ca și atunci la sfârșitul jocului respectiv, diferența nu este cea reală. Avem însă unul din sportivii componenți ai Best 5 cu ușoare leziuni. Sper ca ceilalți componenți să demonstreze atitudine pe teren, astfel încât să nu resimțim foarte tare această problemă. Focșănenii nu cred că ne pot pune mari probleme, însă noi vom aborda ambele meciuri cu aceeași implicare și atitudine. Teoretic, ar trebui să rămânem în cărți pentru accederea în faza superioară”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Matei Scornea, Sandu Dore, Vladimir Gugea, Rareș Gionea, Luca Pop-Manta, Rareș Staicu, Radu Puiu, Darius Savu, Tudor Crîngulescu, Rareș Ciobanu, Mihai Șcheau, Mihai Dănău, Mario Vezure, Radu Coconețu. Antrenor: Carlos Popescu.

Comment here